Galatasaray Bayern Münih Maçı Bilet Fiyatları Maç Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Bu akşamki Galatasaray maçını hangi kanal veriyor? Bu sorunun yanıtı MaviBoncuğum takipçisi Galatasaray taraftarı tarafından merakla araştırılıyor. Galatasaray Bayerb Münih maçı 24 Ekim 2023 Salı akşamı Rams Park’ta oynanacak.

Bu aşamada Şampiyonlar Ligi heyecanında hangi takımın daha baskın olacağı ve kazananın kim olacağını merak edebilirsiniz. Bunun için sizlere ilk olarak takımlar hakkında şimdiye kadarki bilgilerden kısaca bahsetmek isteriz.

Galatasaray UEFA Şampiyonlar ligi’nde A Grubunda bundan önce oynamış olduğu iki maçtan birini kazandı, birinde de berabere kaldı. Bayern Münih ise sahaya çıktığı iki maçı da galibiyetle sonuçlandırdı.

Bayern Münih’i daha önce yenen herhangi bir Türk takımın olmaması dolayısı ile Galatasaray sahaya hem Bayern Münih’i yenmek hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bir maç daha kazanmak için çıkacak.

Sitemiz içerisinde daha önce de farklı takımların maçlarının hangi kanallarda yayınlanacağını aşağıda sizlerle paylaşmıştık. İlginizi çeken başlığa tıklayarak konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu akşamki Trabzonspor maçını hangi kanal veriyor?
• Bu akşamki Karagümrük maçını hangi kanal veriyor?
• Bu akşamki Samsunspor maçını hangi kanal veriyor?
• Bu akşamki Fenerbahçe maçını hangi kanal veriyor?
• Bu akşamki İstanbulspor maçını hangi kanal veriyor?

Bu Akşamki Galatasaray Maçını Hangi Kanal Veriyor?

Bu akşamki Galatasaray maçını hangi kanal veriyor? UEFA Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi maçları Exxen tarafından canlı yayınlanıyor. Maçları izlemek için ilk olarak Exxen’e kampanyalı fiyatla abone olmak, ardından da Spor Paketi üyeliği oluşturmak gerekiyor.

Galatasaray Bayern Münih Maçı Bilet Fiyatları
Bu Akşamki Galatasaray Maçını Hangi Kanal Veriyor

Eğer bir Galatasaray taraftarı iseniz takımınızın UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarını izlemek için Exxen abonesi olabilir, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Konferans Ligi maçlarını da bu sayede izleyebilirsiniz. Abonelik için kampanyalı fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Bu akşamki Galatasaray maçını hangi kanal veriyor sorusunun yanıtı için pek çok kişi internet ortamından araştırmalar yaparak ücretsiz canlı izleyebileceği kanallar bulmaya çalışıyor. Ancak bu durumu çözseniz bile donma ve kesintiler olacağını ve maçtan keyif alamayacağınızı belirtmek isteriz.

Kopenhag maçı bunun en iyi örneğidir. Bildiğiniz gibi Kopenhag maçı EXXEN üzerinden canlı yayınlandı. Ancak Azerbaycan’ın CBC Sport kanalı da bu maçı şifresiz yayınladı. Kanalı uydu üzerinden izleyenler sorun yaşamadılar. Ancak internet üzerinden izleyenler sürekli kesinti ve donmalara maruz kaldılar.

Bu nedenle kaliteli maç keyfi yaşamak istiyorsanız UEFA Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi maçları için EXXEN aboneliğinizi 2023 yılı bitmeden; kampanya avantajı ile başlatmanızı öneriyoruz.

Galatasaray Bayern Münih Maçı Bilet Fiyatları

Galatasaray Bayern Münih maçı bilet fiyatları Passo’da yer aldığı şekli ile sizler için aşağıda listelenmiştir. Maçı sahada izlemek için giriş yapmak adına bilet almanız gerekmektedir. Bu sayede UEFA Şampiyonlar Ligi coşkusunu sahada hissetmiş olursunuz.

Galatasaray’ı sahada destekleme şansı da elde edeceğinizi hatırlatmak isteriz. Galatasaray Bayern Münih maçı bilet fiyatları listesi şu şekildedir:

  • Premium : ₺20.000,00
  • Delux : ₺17.500,00
  • Lux : ₺16.000,00
  • Classic : ₺15.000,00
  • 1. Kategori : ₺10.000,00
  • 2. Kategori : ₺8.000,00
  • 3. Kategori : ₺6.000,00
  • 4. Kategori : ₺5.000,00
  • 5. Kategori : ₺4.000,00
  • 6. Kategori : ₺3.000,00
  • 7. Kategori : ₺2.500,00
  • 8. Kategori : ₺950,00
  • 9. Kategori : ₺900,00


Bilet fiyatlarının yüksek gelmesi halinde, bu akşamki Galatasaray maçını hangi kanal veriyor sorusunun yanıtı olan EXXEN’e hemen abone olabilir; evinize arkadaşlarınızı da davet ederek konforlu bir seyir keyfi yakalayabilirsiniz.

Galatasaray Bayern Münih Maçı Ne Zaman?

Galatasaray Bayern Münih maçı ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Rams Park Stadı’nda kozlarını paylaşacak olan Galatasaray ve Bayern Münih sahaya 24 Ekim 2023 Salı akşamı 19.45’te çıkacak.

Bir yanda haftalardır mağlup olmayan Galatasaray var ve Bayern Münih maçı ile bu seriye devam etmenin planlarını yapıyor. Diğer yanda ise daha önce hiç bir Türk takımına yenilmemiş Bayern Münih var ki o da bu seriyi sürdürmek istiyor.

Galatasaray’ın başarılı ismi Mauro İcardi’nin ise geçirdiği hafif sakatlık dolayısı ile forma giyip giyemeyeceği henüz netlik kazanmış değil. İcardi oynamak istiyor. Ancak diğer maçlarda sorun yaşamaması için bu anlamda ne karar verileceği belli değil.

Galatasaray Bayern Münih maçı ne zaman? 24 Ekim 2023 Salı – Saat 19.45
Bu akşamki Galatasaray maçını hangi kanal veriyor? Exxen

“Galatasaray Bayern Münih Maçı Bilet Fiyatları Maç Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?” üzerine bir yorum

  1. Manchester maçı ile ilgili değerlendirmemiz çok başarılı. Tebrik ediyorum önce takımı, sonra da yakın takip için sizi…

    Yanıtla

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.