Güneş Akrep Burcunda Bizi Nasıl Etkileyecek? Neler Yaşayacağız? Neler Olacak?

Güneş Akrep burcunda 2023 seyahatini yapmaya 23 Ekim 2023 Pazartesi akşam saat 19.21 itibari ile başlayacak. MaviBoncuğum takipçisi astroloji meraklıları da bu durumun üzerimizdeki etkilerinin neler olacağını ciddi anlamda merak ediyor.

Her ne kadar Güneş Akrep burcuna geçene kadar da sorunlu günler yaşadığımızı düşünseniz, gelen günlerin bu anlamda giden günleri aratacağını söyleyebiliriz. Güneşin Akrep burcundaki seyahati 23 Ekim 2023 Pazartesi akşam 19.21 itibari ile başlayacak. Artık sonbahar odaklı günler yaşayacağız.

Ünlü astrologlar, Terazi sezonunun hafif ve havadar enerjisinden tutkulu ve derin Akrep sezonuna geçiş yapacağımızı söylemekteler. Buna göre burcunuz ne olursa olsun kendinizi daha duygusal hissedebilir ve başkaları ile daha derin bağlantılar kurma konusunda istekli olabilirsiniz.

Güneş Akrep burcunda 2023 seyahatini gerçekleştirirken etkileşimde samimiyeti ve özgünlüğü vurgulayacağı için sığ iletişimlerden tatmin olmayabilirsiniz. Bu dönemde yüzeysel bağlantıları kabul etmezsiniz. Çünkü muhtemelen derinleşmek için can atacaksınız.

Bu dönemde kendi içinize dönebilirsiniz. Buna bağlı olarak enerjinizi nasıl harcadığınızı düşünmeye başlayacaksınız. En değerli kaynağınız olan zamanınıza kimin ve neyin layık olduğunu düşünebilirsiniz.

İçinde bulunduğumuz zaman duygusal arınma, teslimiyet ve salıverilme zamanıdır. Ve tüm bunların gerçekleşmesi hiç de kolay olmayabilir. Ruhunuzun deriliklerini keşfetmek ve korkularınızla yüzleşmek isteyebilirsiniz.

Size hizmet etmeyen ilişkileri kesmek, kendinizi büyük ölçüde ortaya koymak… bu zamanın önemli temaları arasında yer alabilir. Akrep burcu hakkında daha önce yapmış olduğumuz paylaşımlardan bazılarını aşağıda bulabilir; ilginizi çekenlere tıklayarak gözden geçirebilirsiniz.

Akrep burcu bu hafta
2024 Akrep burcu yorumu
Mars Akrep burcunda
Akrep burcu 2023 yorumu
Akrep burcunun özellikleri nelerdir?

Güneş Akrep Burcunda 2023

Güneş Akrep burcunda 2023 iç gözlem yapmanızı olanaklı hale getirir. Kendinizi geçmişinizin, anılarınızın ve duıygularınızın derinliklerine dalmak zorunda hissedebilirsiniz. En derin duygularınızla yüzleşmek korkutucu olabildiğinden, bu zaman biraz korkutucu olabilir.

Güneş Akrep Burcunda 2023

Akrep mevsimi dönüşüm mevsimi olarak bilinir. Bu kendini keşfetme yolculuğunu memnuniyetle karşılamalısınız. Bu dönem eski yara ve travmaların üzerinde çalışmak ve gerçek benliğinizi keşfetmek için bu zaman ideal bir zamandır.

Güneş Akrep burcunda 2023 seyahatini gerçekleştirirken eski parçalarınızı serbest bıraktıkça, daha iyi, daha yeni durumların ortaya çıkacağını unutmamalısınız. Fakat tüm bunlar da kendiliğinden olacak şeyler değildir. Mutlaka üzerlerinde çalışmalısınız.

Bu dönemin en önemli günlerinden biri, Boğa burcunda Dolunay Ay Tutulması yaşayacağımız 28 Ekim 2023 Cumartesi günüdür. Kasım 2021’den bu yana Boğa Akrep ekseninde tutulmalar yaşamaktayız.

Doğum haritanızda Boğa ve Akrep burcunun bulunduğu alanlarda kaderinizin değişmesine öncülük eden olaylar yaşıyoruz. 28 Ekim’de Boğa Akrep ekseninde yaşayacağımız son tutulma olacak ve hem kollektif hem de kişisel yaşamımız için hikayeyi tamamlayacak. Büyük ve anlamlı bir son yaşayacağız.

Bundan önceki Boğa burcunda Dolunay Ay Tutulması 8 Kasım 2022 tarihinde yaşandı. Şimdi bu tarihi düşünmelisiniz. O dönemde hayatınızda hangi önemli olaylar yaşanmıştı? Benzer konular bu dönemde de tartışmaya ve revizyona açık olabilir.

Güneş Akrep Burcunda

Güneş Akrep burcunda iken 7 – 17 Kasım 2023 tarihleri arasında Mars Uranüs karşıtlığı yaşanacak. Tam da bu dönemde işlerin kızışmak üzere olduğunu söyleyebiliriz. Bu dönemde dürtüsel kararlar vermek tehlikeli olabilir.

Bu anlamda alacağınız hasar uzun süreli olabileceği için farkında olmanız çok büyük önem arz edecektir. Özgürlüğü yapıcı ve yaratıcı yollarla aramalı, ilişkilerinize ya da maddi durumunuza zarar vermesine izin vermemelisiniz. Huysuz yorum ve yüklü alışverişlerinizi bu 10 gün yapmamaya çalışın.

15 Kasım – 22 Kasım 2023 tarihleri arasında Güneş Oğlak burcundaki Plüton‘u harekete geçirecek. Bu zamanda da Güneş Akrep burcunda olacak. Ve Akrep mevsiminin bitmesine yakın bu zamanı güzel sonlandıracağız. Akrep mevsiminin son günleri geçmişe veda etmeyi ve olumlu değişim fırsatlarını sunuyor. Artık size hizmet etmeyen şeylerden kurtulacaksınız.

Güneş Akrep burcunda 2023 seyahatini gerçekleştirirken kendinize şunun gözünü verin: Daha derine ineceksiniz. Artık size hizmet etmeyen şeyleri sileceksiniz. İleriye doğru yeni bir yol arayacaksınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.