Gaziantep Antalyaspor Maçı Bilet Fiyatları Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Bu akşamki Gaziantep maçını hangi kanal veriyor? MaviBoncuğum takipçileri ve özellikle de Gaziantep FK ve Antalyaspor taraftarları bu sorunun yanıtını merak ediyor. Çünkü Trendyol Süper Lig 9. hafta karşılaşmaları arasında Gaziantep FK – Antalyaspor maçı da yer alıyor.

21 Ekim 2023 Cumartesi günü 16.00’da Gaziantep’te gerçekleşecek olan Gaziantep FK – Antalyaspor maçı öncesinde takımların Trendyol Süper Lig’deki durumlarını gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig’de ligin 17. sırasında yer alıyor. Bundan önce yapmış olduğu sekiz karşılaşmada iki galibiyet, altı yenilgi elde eden Gaziantep FK, puanı 21 Ekim 2023 itibari ile Antalyaspor maçı öncesinde 6. Bugüne kadarki sekiz maçta altı gol atan Gaziantep FK 15 gol yemiş durumda.

Antalyaspor Trendyol Süper Lig’de, ligin 13. sırasında yer alıyor. Bundan önce yapmış olduğu sekiz karşılaşmanın ikisinde galibiyet, üçünde beraberlik; üçünde ise mağlubiyet elde eden Antalyaspor, 21 Ekim 2023 Gaziantep FK deplasmanı öncesinde 9 puana sahip.

Bu bilgiler eşliğinde ilerleyen bölümlerde bu akşamki Gaziantep maçını hangi kanal veriyor sorusunun yanıtını sizlerle paylaşacağız. Ancak öncesinde, daha önce yapmış olduğumuz maçların yayınlanacağı kanal paylaşımlarını da gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bunun için aşağıda yer alan ilginizi çeken başlığa tıklamanız yeterli olacaktır.

Bu akşamki Konyaspor maçını hangi kanal veriyor?
• Bu akşamki Kayserispor maçını hangi kanal veriyor?
• Bu akşamki Hatayspor maçını hangi kanal veriyor?
• Bu akşamki Kasımpaşa maçını hangi kanal veriyor?
• Bu akşamki Beşiktaş maçını hangi kanal veriyor?

Bu Akşamki Gaziantep Maçını Hangi Kanal Veriyor?

Bu akşamki Gaziantep maçını hangi kanal veriyor? Trendyol Süper Lig 9. haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Gaziantep FK, ilk sekiz haftada 6 puan alarak ligin 17. sırasında yer alıyor.

Gaziantep Antalyaspor Maçı Bilet Fiyatları
Bu Akşamki Gaziantep Maçını Hangi Kanal Veriyor

9. hafta oynanaacak olan Gaziantep FK – Antalyaspor maçı Süper Lig maçlarının yayınlandığı tek platform olan BeIN Sports 1 ekranlarında, 21 Ekim 2023 Cumartesi günü 16.00 itibari ile canlı yayınlanacak.

Peki bu akşamki Gaziantep maçını hangi kanal veriyor sorusunun yanıtı olan ve aslında genel olarak tüm Süper Lig maçlarının da yayıncı kuruluşu BeIN Sports 1 üyeliği için neler yapmalısınız?

BeIN Sports 1 üyeliği için DigiTurk taraftar paketlerine üye olmanız gerekiyor. 2023 sonuna kadar taraftar paketi üyeliği için kampanyalı fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Peki Gaziantep FK – İstanbulspor maçına gitmek isteseniz bilet fiyatları ne kadar?

Gaziantep FK – Antalyaspor Maçı Bilet Fiyatları

Gaziantep FK – Antalyaspor maçı bilet fiyatları, özellikle Gaziantep’te yaşayan ve takımını, yanında olarak tezahüratlar ile desteklemek isteyen taraftarlar tarafından araştırılmaktadır. Bu aşamada Passo‘dan aldığımız bilgileri sizlerle şu şekilde paylaşabiliriz:

Gaziantep FK – Antalyaspor maçı bilet fiyatları:

• VIP ALT : 500 TL
• VIP ÜST : 350 TL
• MARATON ALT : 300 TL
• MARATON ÜST : 250 TL
• GÜNEY ALT : 120 TL
• GÜNEY ÜST : 120 TL
• MİSAFİR TRİBÜNÜ : 150 TL

Gaziantep’te yaşıyorsanız fiyatlar size uygun gelebilir. Ancak eğer farklı bir ilde yaşıyorsanız ve takımınızı desteklemek için Gaziantep’e gidecekseniz bilet fiyatlarına yol masrafını da ve hatta yeme içme ile birlikte konaklamayı da dahil etmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Bu aşamada bu akşamki Gaziantep maçını hangi kanal veriyor sorusunun yanıtlarını araştırmak sizin için doğru karar olacaktır. Evinizi rahatlığında, reklamsız, kesintisiz bir şekilde takımınızı destekleyebilirsiniz.

Bu durum hastalık gibi bir probleminiz varsa ya da Covid, grip gibi bir hastalığın size bulaşmasını istemiyorsanız da sizin için avantaj sağlayacaktır.

Gaziantep FK – Antalyaspor Maçı Ne Zaman?

Gaziantep FK – Antalyaspor maçı ne zaman sorusunun yanıtlarını, bu akşamki Gaziantep maçını hangi kanal veriyor sorusunun yanıtı olan BeIN Sports 1‘e ulaşmak için de bilet alarak stada gitmek için de araştırıyor olabilirsiniz.

Gaziantep FK – Antalyaspor maçı ne zaman? Trendyol Süper Lig 9. haftasının maçları arasında yer alan Gaziantep – Antalyaspor karşılaşmasını 21 Ekim 2023 Cumartesi günü 16.00 itibari ile takip edebilirsiniz.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.