Ankaragücü Kayserispor Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda? Canlı İzle Bilet Fiyatları

Bu akşamki Ankaragücü maçını hangi kanal veriyor? Bu sorunun yanıtı gerek MaviBoncuğum Ankaragücü taraftarı takipçilerimiz; gerekse de Kayserispor taraftarları tarafından merak ediliyor. Çünkü Kayserispor bugün Ankaragücü deplasmanında olacak.

Ankaragücü, Trendyol Süper Lig 8. haftasına, ligin 14. sırasında 6 puanla giriş yaptı. Bundan önceki yedi karşılaşmasında bir galibiyet elde eden Ankaragücü üç beraberlik, üç de mağlubiyet aldı. Rakiplerinden 10 gol yiyen Ankaragücü de rakiplerine 10 gol attı.

Kayserispor ise Trendyol Süper Lig 8. haftasına ligin 9. sırasında, 10 puanla giriş yaptı. Bundan önceki yedi karşılaşmasında iki galibiyet ve dört de beraberlik elde ederken bir kere de mağlup oldu. Rakiplerinden beş gol yiyen Kayserispor onlara yedi gol attı.

Hal böyle olunca pek çok kişi Kayserispor’un Ankaragücü’nü kendi sahasında yenip yenemeyeceğini merak ediyor. Bilet fiyatları ve yol masrafı dolayısı ile pek çok Kayserispor taraftarı bu akşamki Ankaragücü maçını hangi kanal veriyor sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor.

Sizlere sitemiz içerisinde daha önce de farklı takımların canlı maç yayınları hakkında bilgilerden söz etmiştik. Bu bilgilere aşağıdaki başlıklardan ilginizi çekenleri kullanarak ulaşabilirsiniz.

• Bu akşamki Pendikspor maçını hangi kanal veriyor?
• Bu akşamki Adana Demirspor maçını hangi kanal veriyor?
• Bu akşamki Alanyaspor maçını hangi kanal veriyor?
• Bu akşamki Fenerbahçe maçını hangi kanal veriyor?
• Bu Akşamki Beşiktaş maçını hangi kanal veriyor?

Bu Akşamki Ankaragücü Maçını Hangi Kanal Veriyor?

Bu akşamki Ankaragücü maçını hangi kanal veriyor? Ankaragücü Kayserispor maçı, diğer Trendyol Süper Lig maçlarının da bazılarını izleyebileceğiniz BeIN Sports 1 üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Ankaragücü Kayserispor Maçı Bilet Fiyatları
Bu Akşamki Ankaragücü Maçını Hangi Kanal Veriyor

Ankara’da iseniz ve Passo kartınız varsa takımınızı sahada destekleyebilirsiniz. Ancak Ankara dışında iseniz ya da Kayserispor taraftarı iseniz ve Ankara’ya gidecek maddi durumunuz yoksa ya da sağlığınız buna müsaade etmiyorsa bu akşamki Ankaragücü maçını hangi kanal veriyor sorusunun yanıtı olarak BeIN Sports 1 kanalını takip edebilirsiniz.

Ankaragücü Kayserispor Maçı Bilet Fiyatları

Ankaragücü Kayserispor maçı bilet fiyatları, takımını sahada desteklemek isteyen Ankaragücü ve Kayserispor taraftarları ile günü farklı şekilde değerlendirmek isteyen ve Ankara’da yaşayan tüm futbol severler tarafından merak ediliyor.

Ankaragücü Kayserispor maçı bilet fiyatları, liste halinde şu şekilde:

  1. Kategori : ₺400,00
    DOĞU TRİBÜNÜ : ₺300,00
    GÜNEY KALE ARKASI : ₺200,00
    KUZEY KALE ARKASI : ₺200,00
    Misafir : ₺260,00

Ankaragücü Kayserispor Maçı Ne Zaman?

Ankaragücü Kayserispor maçı ne zaman? Karşılaşmayı ister sahada izlemek isteyin; isterseniz de televizyonda, maçın ne zaman olduğunu merak etmek en doğal hakkınız. Bu anlamda Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın bilgilerini şu şekilde paylaşabiliriz.

Ankaragücü Konyaspor maçı ne zaman? 7 Ekim 2023 Cumartesi – Saat : 16.00
Bu akşamki Ankaragücü maçını hangi kanal veriyor? BeIN Sports 1

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.