Mars 2024’te Hangi Burçta? Mars Oğlak Burcunda 2024 Yılında Ne Zamana Kadar Kalacak?

Mars Oğlak burcunda 2024 yılında 4 Ocak 2024 Perşembe günü 17.58 itibari ile hareket etmeye başlayacak. MaviBoncuğum takipçileri bu geçişin üzerlerinde ne gibi etkilere sebep olacağını merakla öğrenmek istiyorlar.

Oğlak burcu aslında Mars’ın en sevdiği gezegendir. 4 Ocak 2024 itibari ile burada hareket edecek olmasının sonrasında 13 Şubat 2024’e, saatler 09.05’i gösterinceye kadar da burada kalmaya devam edecek.

Mars Oğlak burcunda 2024 yılındaki ilerlemesini tamamlarken bizler harekete geçerken ya da işlerimizi gerçekleştirirken kendimizi çok güvende hissedeceğiz. Bu da bizi daha iddialı yapacak. Mars’ın bir önceki Oğlak burcu geçişi 24 Ocak 2022’de başlayıp 6 Mart 2022’ye kadar devam etmişti.

Şimdi, o tarihler arasında neler yaşadığınızı ve hissettiğiniz enerjiyi hatırlamak önemli olacak. Astroloji döngüseldir. Bu nedenle iki yıl önceki hedeflerimizi kullanabilir ve arzularımıza ulaşmak için bunların üzerine gidebiliriz.

Bu dönem, niyetlerimizi ve vizyonlarımızı geliştirmek için bir fırsat niteliğindedir. Bunları gerçeğe dönüştürmek için üzerlerine eklemeler de yapabilirsiniz. Mars Oğlak burcunda iken yüce bir yerleşim konumundadır. Bu nedenle bulunabileceği en iyi konumdadır diyebiliriz.

Oğlak burcu, Mars’ın çabaladığı şey olan başarıyı garanti eden burçtur. Bu nedenle önemli görevleri üstlenmek ve bunların eksiksiz bir şekilde tamamlandığından emin olmak için Mars’ın Oğlak burcunda olması en ideal zamandır.

Mars Oğlak burcunda iken bu dönemi güçlü kılan bir amaç ve yön duygusunu bizlerle paylaşır. Mars, ilerlemeyi ve güce ulaşmayı sever. Oğlak burcu ise bunun gerçekleşmesine yardımcı olur. Bu nedenle sonuç konusunda endişelenmeden daha fazla iş ve aktivite üstlenebilirsiniz.

Yakın zaman önce gerçekleşen diğer astrolojik gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak adına aşağıdaki başlıkları tıklayarak gözden geçirebilirsiniz.

Merkür retrosu ne zaman bitecek 2024?
• Jüpiter retrosu ne zaman bitecek 2023
• Venüs Yay burcunda 2023
• Yengeç burcunda Dolunay 2023
• Güneş Oğlak burcunda 2023

Mars Oğlak Burcunda 2024

Mars Oğlak burcunda 2024 yılında 4 Ocak 2024 Perşembe günü 17.58 itibari ile hareket etmeye başlayacak. Bu hareket 13 Şubat 2024’e kadar da devam edecek. Oğlak burcunun yönetici gezegeni Satürn’dür. Satürn yapı ve istikrar getiren gezegendir.

Mars Oğlak Burcunda 2024

Bu nedenle Oğlak burcu insanları hedefleri konusunda daha pragmatik ve gerçekçi olurlar. Mars Oğlak burcunda iken ise daha aklı başında oluruz ve görevlerimizi tamamlama çabalarımıza öncelik veririz.

Marrs Oğlak burcunda 2024 yılında hareket ederken kendimize daha net hedefler belirleyebiliriz. Bu hedeflere örnek olarak CEO olmak, bir ekibe liderlik etmek ya da daha verimli bir yaşam sürmek… verilebilir. Gösterdiğimiz çabalar sayesinde her hedefe ulaşabiliriz. Bu nedenle kolları sıvayıp işe başlama zamanı bu zamandır diyebiliriz.

Mars Oğlak burcunda ilerlerken libido seviyemizin de tüm zamanların en tepe noktasına ulaşacağını söyleyebiliriz. Mars bu konumdayken çok sıkı çalışır ama çok daha fazla birliktelik arzularız. Bu, çok fazla zevke yol açabilecek ve sakladığımız tüm tuhaflıkların ortaya çıkmasına yardımcı olabilecek bir dönem olacaktır.

Artık bunları saf zevk için deneyimleyebiliriz. Bu dönemde tüm dünyevi arzularımızı kucaklamak ve tüm stresimizi atmanın bir yolu olarak onlarla eğlenmek istiyor olabiliriz.

Mars 2024’te Hangi Burçta?

Mars 2024’te hangi burçta? Mars 2024 yılına Yay burcunda girdi. Ancak 2024’ün dördüncü gününde Oğlak burcuna geçecek. Ve Mars Oğlak burcunda 2024 yılında altı hafta kadar zaman geçirecek. 13 Şubat 2024 itibari ile ise Kova burcuna geçiş yapacak.

Mars Oğlak burcunda ilerlerken genel enerji eskisinden daha hafif olacaktır. Plüton 21 Ocak’ta Kova burauna geçeceği için, bu aşamadan sonra 13 Şubat 2024’e kadar Mars Plüton bağlantısı kurulamayacak.

30 Ocak 2024’te Mars’ın kader düğümleri ile kare açısının etkilerini hissetmeye başlayabiliriz. Bu durum harekete geçme ihtiyacı hissetmemize neden olacaktır. Duygularımızı yine bu dönemde ortaya koyabiliriz.

Olumsuz yönleri de dile getirmek isteyeceğimiz için bu durum ilişkilerde bazı dalgalanmalar yaşamamıza neden olabilir. Sorumluluk alma, durumları ve diğer koşulları kontrol etme arzumuza rağmen bu zaman zarfında nazik olmak ve çatışma yaratmaktan kaçınmak önemli olacaktır.

Mars 2024’te hangi burçta? Oğlak burcunda ilerlemekte olan Mars 8 Şubat 2024’te Neptün ile sekstil açı oluşturacak. Bu dönemde enerjimizi nasıl ileriye taşıyacağımızdan emin olmadığımızı hissedebiliriz.

Sanki bir ileri adımın ardından başka bir geri adım geliyormuş gibi hissedebiliriz. Korkunun bizi hayatlarımızı yükseltmekten, durum ve ilişkilerde şans ve risk almaktan alıkoymasına izin vermemeliyiz.

Eğer kendimizi sıkışmış hissediyorsak, bu, nasıl gelişmek istediğimizi düşünebileceğimiz uygun zamandayız demektir. Böylece neyi başarmaya çalıştığımızı daha iyi anlayabiliriz.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.