Mars Kova Burcuna Ne Zaman Geçecek? Mars Kova Burcunda 2024

Mars Kova burcunda 2024 yılında hangi etkilere sahip olacak? Bu konu tüm MaviBoncuğum takipçileri tarafından merak ediliyor. 13 Şubat 2024 Salı sabahı 09.05’te Arzu ve eylem gezegeni Mars Kova burcuna geçecek. 23 Mart 2024’e ve saat 02.48’e kadar da orada kalacak.

Mars Kova burcunda iken insanlar bir dayanışma içinde duygusu ve otoriteye meydan okuma ve kolektif özgürlükleri savunma dürtüsü hissederler. Devrimle ilişkilendirilen bir hava burcu olan Kova ve eylem gezegeni Mars insanlara fiziksel güç yerine kelimelerin gücünden yararlanarak büyük ölçekte değişim için çabalama konusunda ilham verir.

İnsanların baskıya direnebilmesi ve muhalif oldukları konuları ifade edebilmesi dil ve konuşma yolu ile mümkündür. Mars Kova burcunda iken zihnin gücü en üst düzeyde olacak ve kolektifin otoriteye direnmek ve kendi görüşleri ile aynı fikirde olmayan iktidardakileri geri püskürtmek için zekasını kullanmasına neden olacak.

Mars Kova burcunda 2024 yılında hareket ederken yenilikçi fikirler çok önemli olacak. Bu nedenle geleceği planlamanın ve teknolojik, bilimsel ve politik ilerlemelerin dünyayı nasıl değiştirebileceğini anlamanın zamanıdır.

İnsanlar bir araya gelecek ve projeler üzerinde bireysel olarak çalışmak yerine ekip olarak çalışmak isteyecekler. Büyük ölçekli girişimlerin sonuçlarına ilişkin olarak bireysel tanınmanın ötesinde işbirlikçi çabalara öncelik verilecektir.

Kişisel şöhret ve beğeni ikincil konular haline gelecek; daha ziyade sorunların çözümüne odaklanılacaktır. Mars Kova burcunda iken kendi kurallarımızı yaratacağımız ve ulaşabileceğimiz bir gelecek yaratmak için vizyonlarımızı kullanacağımız bir reform ve özgür düşünme anını deneyimleyeceğiz.

Yakın zamanda yaptığımız bazı paylaşımları aşağıdaki başlıklarda bulabilirsiniz. Daha fazla paylaşım için BurçManya kanalımızı ziyaret edebilirsiniz.

Burca göre beslenme
• Hangi burç hangi işi yapmalı?
• Kova burcunda Yeni Ay 2024
• Uranüs Boğa burcunda ileri 2024
• Aslan burcunda Dolunay 2024

Mars Kova Burcunda 2024

Mars Kova burcunda 2024 yılında ilerlerken, Kova burcunun sosyal adalet ve bilimsel gelişmeler hakkındaki görüşlerini dile getirme eğilimi muhtemelen artacaktır. Bu da daha fazla insanın kendini ifade etme ve başkalarını amaçlarına ikna etme ihtiyacı duyması ile sonuçlanabilir.

Mars Kova Burcunda 2024

Kova burcunun sabit enerjisi bir miktar dirence yol açsa da bazı zihinler etkilenebilir. Bu da kişinin bakış açısını paylaşma çabasına değer. Diğer taraftan durumlar hakkında daha tartışmacı olabiliriz. Bu da hayal kırıklıklarının artmasına neden olabilir.

Nazik ve sakin davranarak daha olumlu sonuçlar elde edebileceğimizi unutmamak önemlidir. Sakinleşmek ve duruma daha rahat bir zihniyetle yaklaşmak için biraz zaman ayırmak, daha iyi sonuçlar elde etmemize yardımcı olabilir.

Mars Kova burcunda 2024 yılında ilerlerken tuhaflıklarımızı ve fantazilerimizi kucaklama zamanlarında olacağız. Kova burcundaki Mars’ın süper sevimli olmadığı bilindiğinden, fiziksel birlikteliğin, telefon ya da online olarak gerçekleştirilmesinin, yakın olmaktan daha çekici geleceğini söyleyebiliriz.

Kişinin arzularını dile getirmesi ve karşı tarafa röntgenci bir yaklaşım sergilemesi, Mars Kova burcunda iken insanların daha çok ilgisini çekecek şeyler olacaktır. Bu nedenle bu daha çok fiziksel birlikteliklerde açık fikirli olarak keşfedebileceğimiz ve deneyler yapabileceğimiz bir andır. Ancak bunun için karşılıklı rıza önemlidir.

Faydaları olan bir arkadaş durumu tatmin edici bir şey olabilir. Bir partnerle ve daha fazlasıyla ve tek kişilik birliktelik özgürleştirici olabilir. Tabi bunun için karşı tarafın izin vermesi de oldukça önemlidir.

Mars Kova Burcuna Ne Zaman Geçecek?

Mars Kova burcuna ne zaman geçecek? Mars Kova burcunda 2024 yılında 13 Şubat 2024 Salı sabahı 09.05 itibari ile ilerlemeye başlayacak. Doğum haritanızda Mars’ınız Kova burcunda ise ortalama 2.5 yılda bir gerçekleşen bu etki ile enerjinin yeniden doğuşunun yanı sıra heyecan ve kararlılık da hissedersiniz.

Başarıya ulaşmanızın önünde hiç bir şey duramaz. Bu da karşınıza çıkan engelleri aşmanızı kolaylaştıracaktır. 2024 yılında Mars Kova burcuna geçtiğinde güçlü bir etki yaratacak. 14 Şubat 2024’te Mars, Plüton’un baskın gücünden güç alacak. Ve evrensel değişime yol açacak bir güç duygusu aşılayacak.

22 Şubat 2024’te Venüs Mars Kavuşumu yaşanacak ve romantizme farklı bir yaklaşım getirmek isteyeceğiz. 27 Şubat 2024’te Mars Jüpiter karesi oluşacak. 10 Mars 2024’te ise Mars Uranüs karesi oluşacak. Bu etkiler bize radikal değişiklikler yapma ve ufkumuzu genişletme konusunda ilham verecek.

Ancak bu süreçte söz ve davranışlarımıza dikkat etmek çok önemlidir. Çünkü bu enerjiler kişiliğimizin gurur duymayabileceğimiz yönlerini ortaya çıkartabilir. Amacımız başkalarına yardım etmek ve dünyaya olumlu bir değişim getirmek olmalıdır.

Arzularımızı ve tutkularımızı öne sürmemiz gerekse de topluluğa odaklanmak ve daha büyük bir iyilik için çalışmak çok önemlidir. Bu dönem güçlenme ve dönüşüm için önemli bir fırsat sunuyor. Bu nedenle Mars Kova burcuna ne zaman geçecek sorusuna yanıt ararken enerjiyi pozitif büyümeye ve evrime yönlendirmek hayati önem taşıyacaktır.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.