Vücuttaki Toksinleri Nasıl Atarız? Vücuttaki Toksinleri Atmak İçin Bir Önerimiz Var

Bu yazımızda sizlere, vücuttaki toksinleri nasıl atarız; ya da vücuttaki toksinleri atmak için ne yapmalı sorusunun yanıtları arasında yer alan bir formülden söz edeceğimizi belirtmemiz gerekmektedir. Bir takım içecekler; ya da yiyecekler ile vücuttaki toksinleri atmak mümkündür elbette, ama bir de ciltteki, yani derideki toksinleri atmak durumu var; yani dıştan gerçekleştirilen bir uygulamaya gereksinim duymamıza neden olan toksinler. Bu nedenle bu yazımızda sizlere, vücuttaki toksinleri atmak için ne yapmalı sorusunun yanıtını vereceğiz. Vücuttaki toksinleri nasıl atarız sorusunun yanıtı için gerekli malzemeleri hemen gözden geçirelim:

Vücuttaki toksinleri atmak için gerekli malzemeler:
Bir bardak damıtık su
Yarım bardak kurutulmuş lavanta
Bir çorba kaşığı kayısı çekirdeği yağı
Bir bardak kırmızı Fransız kili
Üç damla lavanta esans yağı
Bir çorba kaşığı yoğurt
Kullanılmamış orta boy resim fırçası
Bir tencere kaynar su
İki tane eski çarşaf
Vücuttaki toksinleri nasıl atarız; ya da vücuttaki toksinleri atmak için ne yapmalı sorularının yanıtları arasında yer alan, vücuttaki toksinleri atmak için uygulanacak formülde kullanılması gereken malzemelerin ne şekilde değerlendirileceğini hemen gözden geçirelim:
İlk olarak kurutulmuş lavantanın bir cam şişe içerisine konması, üzerine de kaynatılmış olan sıcak damıtık suyun eklenmesi gerekmektedir. Sonrasında cam şişenin ağzı kapatılır; ve bu şekilde on dakika beklenmesi sureti ile karışımın demlendirilmesi gerekmektedir. Bu arada başka bir kasenin içerisine kili koymalı; ve kilin üzerine kayısı çekirdeği yağı ile birlikte yoğurdu eklemeli; ve bu malzemeleri iyice karıştırmalısınız. Daha sonra demlenmiş olan damıtık su, ve bitki karışımını da kil üzerine dökmeniz gerekmektedir. Bunun sonrasında, çarşafları 15 santim genişliğinde, ve olabildiğince uzun kesmeli; ardından da tencere içerisindeki kaynar suyun içine atmalısınız.
Tüm bu işlemlerin gerçekleşmesinden sonra banyonuza geçin; ve vücuttaki toksinleri atmak için killi karışımı resim fırçası ile alıp, ayaklarınızdan yukarı doğru uygulayın. Ardından kesmiş olduğunuz çarşaf parçaları ile bacaklarınızı, dolaşımını engelleyecek kadar olmamak kaydı ile sıkı bir şekilde bacaklarınıza sarın. Tüm vücudunuza aynı işlemleri uygulayarak çarşaflar ile sarın, ve sonrasında da ortalama yirmi dakika ılık suyun içerisine küvete uzanın; ve bekleyin. Bu sırada kendinizi olabildiğince rahat hissetmeye çalışmalısınız. Belirtilen zamanın dolmasından sonra ise ılık su ile duş almalı, ve ardından da vücudunuzu kurulamalısınız.
Vücuttaki toksinleri atmak için ne yapmalı, ya da vücuttaki toksinleri nasıl atarız sorularının yanıtları için, vücuttaki toksinleri atmak adına gerçekleştirdiğiniz vu uygulamayı ayda en az bir sefer yapmanız gerekmektedir.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.