Adriana Lima stili

Adriana Lima, Acun Ilıcalı’nın programı ile Türkiye’ye geldiğinde de sevilmişti; ancak Metin Hara birlikteliği sonrasında Türkiye’nin gelini olmuş gibi benimsendi. Zaten çok beğenilen Adriana Lima stili ve Adriana Lima tarzı pek çok kadın tarafından benimsenmeye çalışıldı. Peki siz Adriana Lima stilini nasıl yakalayabilir, tarzınızı nasıl Adriana Lima’ya benzetebilirsiniz? Sizlere ilerleyen bölümlerde bu sorunun yanıtlarından söz edeceğiz.

Adriana Lima Stili

Adriana Lima, her şeyin öncesinde cildinde ve makyajında matlık değil de, parlaklıktan yana. Bu nedenle, primer ile BB kremi karıştırarak ten makyajını uyguluyor. Sonrasında göz kapaklarını siyah bir göz farı ile buğulandırıyor. Ardından da siyah rimel kullanıyor ve bu şekilde göz renginin ortaya çıkmasını sağlamış oluyor. Bronzer ve blush karışımını ise kontur yerine uygulayarak yüz hatlarının belirginleşmesini sağlıyor. Son olarak dudaklarına kırmızı ruj uygulayan Adriana Lima stilini elde ederek, ruj rengini değiştirmek sureti ile bu makyajı günlük yaşamınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Giyiminde olabildiğince rahat olan Adriana Lima, günlük yaşantısında da, ışıltılı sahne ve kırmızı halıda olduğu kadar canlı görünmeyi başarabiliyor. Günlük yaşantınızda olabildiğince spor ve rahat olarak Adriana Lima tarzını kolayca yakalayabilirsiniz.

Adriana Lima stilinde sıra saçlara geldiğinde, saçlarının da makyajı ve giyimi kadar doğal olduğuna şahit olduğumuz Adriana Lima, bunu, geceleri yatmadan önce saçlarını tel toka ile sararak elde ediyor. Ünlü isim uyandığında ve saçlarını açtığında, oldukça doğal bukleler elde ediyor.

Peki ya Adriana Lima stili sahnede nasıl? Çok ışıltılı bu isim her yerde aranıyor. Işıltılı kıyafetleri dekolte ile birleştirerek göz doldurmayı başarıyor.

Tüm bunların yanında çok sık spor yapan Adriana Lima’yı spor yaparken görebilmek de mümkün ve sporda en sık kullandığı şeyler de tayt ve bra…

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.