Hadise’den Adriana Lima Açıklaması

Hadise Adriana Lima‘yı taklit ettiği söylenen Almanya konserinde giydiği sahne kıyafeti ile ilgili kendisine yöneltilen soruları, Kıbrıs’ta sahneye çıktığı Concorde Hotel’de yanıtladı. Hadise “Adriana Lima’yı taklit etmedim” dedi. “Hadise Hande Yener neden küs” soruları gündemde dolaşırken barışma haberleri hakkında da konuşan Hadise, Hande Yener’le küsmediğini de söyledi.

Hadise Adriana Lima’yı taklit ettiği söylenen sahne kıyafetini, geçen hafta Almanya’da verdiği konserde giymişti. Konser sonrasında aynı kıyafeti Adriana Lima’nın da Victoria’s Secret defilesinde giydiği ortaya çıktı. Bunun üzerine Hadise Adriana Lima’yı taklit etti söylentileri gündeme gelmişti ki ünlü şarkıcı bu konuda şu açıklamayı yaptı: “O kıyafeti ben tasarladım demedim. Ama kendi vücuduma göre şekillendirdim ve üzerini de swarovski taşlarla süsledim.”

Kıbrıs’ta sahne aldığı Concorde Hotel’de yaptığı açıklamalarına Hande Yener’le olan durumunu da dahil eden Hadise, “Hadise Hande Yener neden küs?” “Hadise Hande Yener Barıştı mı?” sorularına da şu şekilde yanıt verdi: “Hande Yener’le küs değildim ki barışayım. Bütün kadın sanatçılar büyük ekiplerle çalışıyor ve ben her birinin çok başarılı olduğuna inanıyorum. Bu anlamda tüm kadın sanatçıların da arkasındayım” ifadelerini kullandı.

Son dönemde Reynmen’in Ela isimli klibindeki rolü ile de adından sıklıkla söz ettiren Hadise, gerek giydiği kıyafetler, gerek yaptığı açıklamalar, gerekse de verdiği konserlerle, gündemdeki yerini hiç kaybetmiyor ve takipçi sayısını da çok hızlı bir şekilde arttırıyor.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.