Show Window The Queen’s House İyilik Dizisinde Neler Olacak?

Show Window The Queen’s House adını daha önce duymuş muydunuz? Duymadıysanız biz hemen size anlatalım ya da unuttuysanız hatırlatalım. Fox TV’de her Cuma akşamı 20:00’da yayınlanmaya başlayan İyilik dizisi bu diziden uyarlama… Yani İyilik dizisinde neler olacak sorusunun yanıtını öğrenmek için Güney Kore yapımı bu dizi hakkında bilgi sahibi olmanız gerekiyor.

Yalnız Show Window The Queen’s House hakkında bilgileri aktarmaya başlamadan önce şunu da belirtmekte fayda var: hiç bir dizi, uyarlandığı dizinin ya da kitabın tıpatıp aynısı değildir. Olmamalıdır da… Bu durumu Sadakatsiz, Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız dizilerinde de görüyoruz. Aksi halde Camdaki Kız kitabını okuyan kişiler diziyi izlemezlerdi değil mi?

İyilik Dizisinde Neler Olacak
Show Window The Queen’s House

Şimdi bu durumu aklımızda tutarak İyilik dizisinin uyarlandığı Kore dizisi hakkında bilgilerimizi almaya başlayabiliriz… 2021 yapımı bir Güney Kore dizisi olan Show Window The Queen’s House 29 Kasım 2021’de yayınlanmaya başlayıp, 28 Ocak 2022’de de sona eren, haftada 2 gün yayınlanan ve toplamda 16 bölümden oluşan bir dizi.

Yayın dili Korece olan dizinin dram, melodram, psikolojik, gizem ve gerilim kategorileri alanında yer aldığını belirtmeliyiz. Dizinin oyuncu kadrosuna baktığımızda Song Yoon A – Han Sun Joo, Lee Sung Jae – Shin Myung Seob, Chansung – Han Jung Won,Jeon So Min – Yoon Mi Ra karakterlerini canlandırıyor.

Dizinin konusu ise şu şekilde: Han Sun Joo bir başka kadının ilişkisini destekliyor ve kadına kardeşi gibi sahip çıkıyor. Ancak sonrasında ilişkisini desteklediği kadının birlikte olduğu adamın aslında kendi kocası olduğunu öğreniyor. Ve işler bu noktada çığrından çıkıyor.

Show Window The Queen's House
Show Window The Queen’s House

Show Window The Queen’s Hous izle isteğiniz varsa küçük bir bölümü, linke tıklayarak izleme şansını elde edebilirsiniz.

İyilik Dizisinde Neler Olacak?

İyilik dizisinde neler olacak sorusunun yanıtlarını Show Window The Queen’s House dizisinde yaşananlara dayanarak anlatacağız. Ve biraz önce de belirtmiş olduğumuz gibi hiç bir uyarlama aslının aynısı olmaz. Ancak geçtiğimiz hafta Damla’nın Sinan’la çıkmaya başladığını zaten görmüştük.

Neslihan her ne kadar bu duruma engel olmaya çalışsa da başarılı olamayacak. Ancak Murat’la arasındaki kadının kardeşi ile olduğunu bilmesi dolayısı ile de evliliğini kurtarmak adına onunla yeniden mutlu olmayı deneyecek. Ve bir gün hep birlikte bir tatile gidecekler. Elbette Sinan’ın evlenmeyi düşündüğü kadın olması dolayısı ile Damla da gidecek.

Burada herkes uyuduğunda Damla ve Murat biryerde gizlice buluşacak ve romantik bir şekilde birbirlerine sarılacaklar. Neslihan ise bu durumu yine görecek. Ve bu sefer kimseye bahsetmeden Murat’tan boşanmaya çalışacak. Bunun sonrasında onu annesinin şirketinden atmayı da hedefleyecek elbette.

Ancak Murat bu durumun oluşmaması için şirketle ilgili bir sürü sahte evraklar düzenleyecek ve Neslihan’ın annesini hapse göndermeyi başaracak. Bunun üzerine annesini kurtarmak için çabalayan yine Neslihan olacak. Ve bir gün Murat’la evlilik dönümlerine Damla’yı da davet edecek.

Bu davet sırasında bir anda Damla’nın ölümüne teşebbüs edilecek. Ve bu durumda komada olan Damla’nın durumundan ilk olarak Neslihan, sonrasında da eski nişanlısı olması dolayısı ile Sinan suçlanacak.Neslihan tutuklanacak. Damla ise komadan çıkacak ancak bunu bilen tek kişi Murat olacak.

Bir gün Murat, bu konuları Damla ile konuşurken,Sinan’ın, odasına böcek yerleştirdiğinden haberi olmayacak. Dolayısı ile Damla’nın yaşadığı ortaya çıkacak. Ancak Nehir’in, babasının Damla’yı görmesi ve bu duruma çok üzülmesi, Neslihan’ın evliliğini yeniden toparlamak istemesine sebep olacak.

İyilik Dizisinin Sonunda Ne Olacak?

İyilik dizisinin sonunda ne olacak? Murat’ı eve getirerek bağlayacak. Ancak o sırada Damla da yanlarına gelecek ve Murat’ı bıçaklayacak. Sonrasında verdiği ifadede ise Neslihan’ı bıçaklayacağını ama bunu yanlışlıkla Murat’a yaptığını söyleyecek ve hapse girecek. Neslihan ise Murat tarafından satılan şirketi geri alıp, annesi ile birlikte şirketin başına geçecek.

İyilik dizisinin sonunda Neslihan ve Damla bir yerde karşılaşacak ve birbirlerine çok yakın iki arkadaş gibi davranacaklar. Hatta Damla’nın mutlu olması Neslihan’ı da mutlu edecek. Ve bu karşılaşmanın sonrasında yeniden buluşup görüşmek üzere sözleşip ayrılacaklar.

İyilik dizisi Fox TV ekranlarında her Cuma 20:00 itibari ile yayında oluyor.Ve biryaz dizisi olması dolayısı ile dizinin yaz aylarında izleyicisi ile buluşacağını, henüz sezon finali yapmayacağını belirtmek isteriz. Dizinin Show Window The Queen’s House’a ne kadar bağlı kalacağını da izleyerek hep birlikte göreceğiz.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.