İyilik Dizisi Hangi Gün? İyilik Dizisi Hangi Kanalda?

İyilik dizisi hangi gün sorusuna yanıt arayanlar arasında mı yer alıyorsunuz? Dizi 29Nisan’da, yaz dizileri arasında yer alabilmek adına Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Sitemiz içerisinde, diziye dair pek çok detayı, ilk gün itibari ile bizlerde sizlerle paylaşmayı amaçladık.

Çünkü içerisindeyer alan öykü dolayısı ile dizi ilk günden ilgi çekmeye başladı. Her şeyin öncesinde İyilik Dizisindeki Ev Nerede şeklinde aramalar yapıldı. Çünkü dizinin genel anlamda sahnelerinin çekildiği villa herkesin beğenisini kazanmıştı. Hatta şunu söyleyebiliriz; bundan sonra İstanbul’a düzenlenen turlardaki uğrak noktalarından biri de bu ev olacaktır.

İyilik Dizisi Hangi Kanalda
İyilik Dizisi Hangi Gün

İnsanların sosyal medya hesaplarında, bu ev içerisinde çektirdikleri resimlerle sıklıkla karşılaşabilirsiniz. Şaşırmayın. Asmalı Konak için de aynı şey olmuştu hatırlarsanız. Hatta hala Nevşehir, Ürgüp, Kapadokya turuna katılanlar bu evi de ziyaret ediyorlar.

İyilik dizisi ile ilgili yapılan bir diğer arama da İyilik Dizisi Kore Versiyonu oldu. Bunun sebebi iseinsanların,dizinin gelecek bölümlerinde neler olacağını tahmin edebilmeleri ile alakalı aslında. Yani İyilik dizisinde ne olacak sorusunun yanıtını aslında Kore versiyonu hakkında bilgi sahibi olarak öğrenmeye çalışıyorlar.

Bir de herkesin İyilik dizisinden bahsettiğini görenler tarafından yapılan aramalar var. İyilik dizisi hangi gün bu aramalar arasında ilk sırayı alıyor. Biraz önce de değinmiş olduğumuz gibi 29 Nisan 2022 Cuma akşamı 20:00’da Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi, her Cuma, Ana Haber Bülteni’nin hemen sonrasında FoxTV’de izleyici ile buluşuyor.

İyilik Dizisi Hangi Gün
İyilik Dizisi Hangi Gün

Ancak dizi o kadar çok beğenildi ve izlendi ki Fox TV haftanın farklı günlerinde de son bölümün tekrarlarını ekrana getiriyor. Yani Cumartesi günü de Pazar günü de hatta hafta içi bir dizinin sonrasında dahi yayın akışı müsait ise İyilik dizisinin son bölümü ekrana getirilebiliyor.

İyilik Dizisi Hangi Kanalda?

İyilik dizisi hangi kanalda sorusu da dizinin günü ile birlikte merak edilen bir diğer konu. Daha önce de belirtmiş olduğumuz gibi diziyi fanatik olarak yakından takip eden ve yeni bölümü için gün sayanlar sorunun yanıtını çok iyi biliyorlar. Ancak dizinin bu kadar gündemde olduğunu görüp, “Ne varmış bu dizide?” diyenler de günü ya da kanalını araştırıyorlar.

Sizin de aklınızda İyilik dizisi hangi kanalda sorusu varsa, diziyi Cuma akşamları ana haber bülteninin hemen sonrasında Fox TV ekranlarındaizleyebileceğiniz bilgisini sizlerle paylaşabiliriz. Ve şu ana kadarki gözlemlerimizden, dizinin tıpkı Yasak Elma gibi bir kaç sezon devam edeceği sonucunu da çıkartabiliyoruz.

Kara Gül, Mucize Doktor, Yasak Elma… gibi dizileri baz aldığımızda, Fox TV’nin başarılı dizileri izleyici ile buluşturduğunu görebilmemiz zor değil. İyilik dizisi de bu diziler arasında yer alacağı ve unutulmayanlar arasına gireceği düşünülen yapımlardan bir tanesi olarak karşımızda duruyor.

İyilik Dizisinin Konusu Ne?

İyilik dizisinin konusu ne dizi hakkında fikir sahibi olmak isteyen ancak diziyi izleyecek zamanı olmayan kişiler tarafından internet ortamında en yoğun yapılan aramalar arasında yer alıyor. Siz de bu dizide neler olduğunu merak ediyorsanız şu şekilde özetleyebiliriz:

İyilik dizisinin konusu ne? Hatice Şendil tarafından canlandırılan Neslihan karakterine dışarıdan bakan herkes onun kusursuz bir hayatı olduğunu düşünmektedir. İşin garip yanı ise kendisinin de buna inanmış olmasıdır. Çünkü zaten zengin bir aileden gelmekte olup, mutlu bir evliliği vardır.

Çocuklarının sağlıklı olmalarının yanında Neslihan eşine çok güvenmektedir. Ancak annesi sürekli kızını Murat hakkında uyarmakta ama Neslihan annesini takıntılı olmakla itham etmektedir. Çok da iyi bir karakter olduğu için insanlara yardım etmeyi seven Neslihan, Damla’ya yardım edip, onu yanındaki eve alır.

Fakat küçük yaşta ailesini kaybetmiş olan Damla her ne kadar zengin bir aileden gelse de varını yoğunu amcasına kaptırmıştır. Ve Murat ile birliktedir. Neslihan ise bu durumu sonradan öğrenecek ve tabiri caizse dünyası başına yıkılacaktır. Bir yanda iyilik yaptığı insan; bir yanda da eşi…

Şimdi her şeyi yeniden sorgulaması, neyin iyi neyin kötü olduğunu baştan öğrenmesi gerekmektedir. Bu temeller üzerine kurulmuş olan dizide geçtiğimiz haftanın son sahnesi, Neslihan’ın, Murat’ın Damla’yı öptüğünü gördüğü sahne idi. Bunun üzerine Neslihan acı çekmeye başlayacak.

4. bölümde işler iyice karışacak. Annesine, aldatılmaya nasıl dayandığını soracak olan Neslihan, Damla’yı evden kovacak. Murat’ı ise hiç bilmediği bir yerdetek başına bırakacak. Ancak Murat,2 yıl boyunca yaşadığı her şeyi inkar edip, yaşananlardan dolayı Damla’yı suçlayacak.

Onun, zengin erkeklere kancayı takan bir kadın olduğu şeklinde ithamlardabulunacak. Fakat Damla girdiği bu yoldan dönmeyip, hamile olduğu bilgisini paylaşacak. Tüm bunları ve çok daha fazlasını İyilik dizisi 4. bölümde, 20 Mayıs 2022 Cuma akşamı 20:00’da Fox TV ekranlarında izleyebileceksiniz.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.