İyilik Dizisi 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? İyilik 2. Sezon

İyilik dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak sorusu pek çok kişi tarafından yanıt arıyor. Tıpkı Camdaki Kız 3. sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtının çok fazla arandığı gibi… Aslında pek çok kişi, dizinin bir yaz dizisi olduğunu biliyordu. Ve hatta İyilik dizisi Kore versiyonu Show Window Queen’s The House 16 bölümden oluştuğu için çok uzun süreceği düşünülmüyordu.

Ancak dizi beklenenin aksini yaptı ve sezona geç başlayıp, diğer dizilerle birlikte sezon finali yaparak, izleyicisine heyecanla 2. sezonu beklemeleri işaretini verdi. Hal böyle olunca 8 bölüm boyu sevilerek izlenen dizinin 2. sezonunun ne zaman başlayacağı konusu büyük bir merak oluşturdu. İyilik dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak?

İyilik Dizisi Ne Zaman Bitecek
İyilik Dizisi 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak

Dizide belki de en inandırıcı olmayan karakter, diziye sonradan katılan ve Neslihan’ın erkek kardeşi karakterini canlandıran Sinan oldu. İyilik dizisindeki Sinan kimdir sorusunun yanıtına linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Peki Sinan ve Sinan’a yapılanlar, başarılı dizide neden çok inandırıcılık içermiyor?

Diziye sonradan giren Sinan aslında Neslihan’ın yurtdışındaki üvey kardeşiydi. Ancak üvey evlat olduğunu sadece kendisi bilmiyordu. Ve bu bilgi de onunla, Neslihan’ı aldatan eş Murat tarafından paylaşıldı. Çünkü Murat Sinan’ın kendi koltuğuna geçeceğini düşünüyordu.

Gerçeği öğrendiğinde ailesi ile yaklaşık 1 ay görüşmeyen Sinan, bu arada yaratılan tesadüfler zinciri sonucu Damla ile birlikte olmaya başladı.Damla ise Murat’ın Neslihan’ı aldattığı kişi idi. Ancak bu bilgi Sinan’la, tıpkı üvey evlat olduğu bilgisi gibi paylaşılmadı. Ama yine herkes biliyordu onun haricinde…

İyilik Dizisi 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak
İyilik Dizisi 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak

Ve sonrasında Murat, Sinan’ı kendi yanına çekerek Neslihan ve annesi ile onu düşman etmeye çalıştı. Ve tüm bu tuzaklara düşen de yine Sinan oldu. Hatta Murat tarafından satın alınan bir kadının, öz annesi olduğuna dahi inandı… İşte tüm bu nedenler dolayısı ile Murat inandırıcılık sergilemiyor.

İyilik Dizisi 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

İyilik dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak? Pek çok dizi yeni sezona okulların açıldığı hafta başlayacak olsa da İyilik dizisi ile ilgili böyle bir durum söz konusu olmayacak. Ve dizi izleyicisi ile 9 Eylül 2022 Cuma akşamı 20:00’da Fox TV ekranlarında buluşacak. 2. sezonun ilk bölümü ise aslında İyilik dizisinin 9. bölümü olacak.

Pek çok kişi yeni sezonun 26 Ağustos’ta başlayacağını düşünüyordu. Sonrasında ise bu tarih 2 Eylül’e kaydı. Çünkü bir algı, dizinin diğer dizilerden daha erken ekrana geleceği yönünde oluşturulmuştu. Ancak artık net bir şekilde İyilik dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak sorusuna 9 Eylül 2022 Cuma olarak yanıt verebiliriz.

İyilik 2. Sezon Ne zaman?

İyilik 2. sezon ne zaman sorusuna yanıt arayan pek çok kişi artık Fox TV’nin diziyi, yaz sezonunda yaşanması muhtemel reyting düşüşlerine karşı korumak adına sezon finali yaptığını biliyor. Buna rağmen dizi 2. sezonu olan 2022 – 2023 dönemine bazı dizilere kıyasla bir hafta daha erken başlayacak.

İyilik 2. sezon ne zaman sorusunun yanıtı tam olarak 9 Eylül 2022 Cuma akşamı olacak. Yine pek çok entrika bu tarih itibari ile bizlerle buluşacak. Bu entrikalar arasında Damla’nın Neslihan’dan kurtulma çabaları ilk sırada yer alıyor. Bununla birlikte Nehir hastalanacak ve bir kaç ay boyunca hiç konuşamayacak.

Dizinin yeni sezona bolca polis ve doktor ile başlayacağı bilgisini de verebiliriz. Olaylar ve özellikle Damla tarafından hazırlanan entrikalar diziyi hastanelere ve karakollara kadar taşıyacak.

İyilik Yeni Sezon Ne Zaman?

İyilik yeni sezon ne zaman? Yeni sezon başlangıç tarihi 9 Eylül 2022 Cuma akşamı olarak belirlenmiş durumda. Bununla birlikte, pek çok kişiye göre 8. bölümde sezon finali yapan İyilik dizisi aslında 9. ve 10. bölümleri de çekti. Yani yeni sezonun ilk iki bölümünün hazır olduğunu söyleyebiliriz.

İyilik yeni sezon ne zaman sorusunun yanıtı için yapmamız gereken tek şey: 9 Eylül 2022 itibari ile ekran karşısına geçmek ve saatler 20:00’ı gösterdiğinde önce dizinin özetinden nasıl bittiğini hatırlayıp, sonra da 9. bölümüizlemeye başlamaktan ibaret.

İyilik Dizisi Yeni Sezon Ne zaman?

İyilik dizisi yeni sezon ne zaman sorusuna yanıt arayan pek çok kişi için verilebilecek yanıt: 9 Eylül 2022… Bu tarih ile birlikte dizi hem tahmin edildiği gibi diğer dizilerden biraz daha erken başlamış olacak hem de 2 gün sonra okulların açılacak olması dolayısı ile herkes evine dönmüş, tatilini tamamlamış olacak. Bu da herhangi bir reyting sorunu yaşanmamasını sağlayacak elbette.

İyilik dizisi yeni sezon ne zaman sorusunun yanıtını Fox TV’de yayınlanan yeni sezon fragmanı ile birlikte aldık. Ancak tahmin edilen o ki pek çok entrika ile başlayacak olan dizinin 9. ve 10. bölümleri sezon finali yapılmadan önce çekilmişti. Ve sete bunun sonrasında ara verildiği düşünülüyor. Bu da dizinin diğerlerine göre erken başlaması açısından hiç bir soruna neden olmadı dolayısı ile…

İyilik Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

İyilik dizisi ne zaman başlayacak? İlk 8 bölümün yayınlanmasının sonrasında sezon finali yapan İyilik dizisinin 2. sezonunun 9 Eylül’de başlayacağı başlayacağı bilgisini sizlerle paylaşabiliriz. Bu noktada pek çok kişi dizinin tahmin edilenden geç başladığını düşünebilir. Ancak aslında dizi yeni sezona diğer dizilerden bir kaç gün erken bile başlamış olacak.

İyilik dizisi ne zaman başlayacak? 9 Eylül 2022 Cuma akşamı 20:00’da diziyi Fox TV ekranlarında izlemeye başlayabilirsiniz.

İyilik Dizisi Ne Zaman Bitecek?

İyilik dizisi ne zaman bitecek sorusuna şu şekilde yanıt verebiliriz: Dizinin izleyici sayısında ortaya çıkacak bir azalma, dizi ekibi tarafından final konuşmalarının yapılmasına neden olur. Senaryo bu noktada gerekirse hızlandırılır ve dizi bir an önce final yapar. Çünkü getirisi götürüsünü karşılamıyordur.

Fakat böyle bir durum İyilik dizisi için şu anda söz konusu değil. Ve dizinin izleyicisine anlatacağı çok şey var. Her şeyin öncesinde size şunu söylersek muhtemelen şaşırırsınız ama Neslihan ve Damla yıllar sonra karşılaştıklarında, aralarında kötü bir diyalog geçmeyeceği gibi, birbirleri ile yeniden görüşmek için sözleşecekler… Yani diziden daha çok sular akacak…

İyilik Dizisi Sezon Finalinde Neler Oldu?

İyilik Dizisi sezon finalinde neler oldu sorusuna da yaz boyunca pek çok kişi, dizide kaldıkları yeri hatırlamak adına yanıt arayacak. Dolayısı ile dizinin 8. bölümünden kısa bir özet ile 8. bölümde neler olduğunu şu şekilde anlatabiliriz:

İyilik dizisi sezon finalinde ne oldu? Murat Neslihan’dan çocukları kaçırdı. Bu durumdan Koray’ın da haberi vardı. Ancak Koray durumu Damla’dan öğrenmişti ve Murat’ın çocukları otele götüreceğini biliyordu. Fakat çocuklar Murat tarafından Damla’nın yanına götürüldüler.

Bununla birlikte Sinan, Neslihan tarafından Murat’a yönlendirilerek, ona Neslihan’ı kiminle aldattığını sorması istendi. Bunun üzerine Murat önce tepki vermese de sonrasında Damla yanıtını verdi ve Sinan bunun üzerine soluğu Damla’nın yanında aldı.

Neslihan’ın annesi Şahika Hanım, evrakta sahtecilik suçu ile göz altına alındı. Bu bilgilerden sizlere daha önce MaviBoncuğum içerisinde söz etmiştik. İyilik dizisi hangi gün ve İyilik dizisindeki ev nerede sorularının yanıtlarını da linkleri takip etmek sureti ile alabilirsiniz. Perihan Savaş‘ın yapmış olduğu ropörtajında söylemiş olduğu gibi, diziyi kısa bir tatil sonrasında ekranlara hemen geri istiyor; dizi ekibine iyi tatiller diliyoruz.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.