Gizli Saklı Dizisindeki Site Nerede? Naz’ın Gelinliği

Gizli Saklı dizisindeki site nerede? Gizli Saklı dizisi nerede çekiliyor? gibi sorular, Fox TV’de her Çarşamba yayınlanan ve çok beğenilmesi dolayısı ile tekrar bölümleri de ekrana getirilen Gizli Saklı dizisi hakkında en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Bildiğiniz gibi Tarık Koşuoğlu bir mafya babası. Naz polis akademisinden yeni mezun olmuş ve Pamir de işinde başarılı bir polis memuru. Ve Naz ile Pamir Tarık Koşuoğlu’nun güvenini kazanıp onu emniyete teslim edebilmek adına gizli bir görev ile ilk kez bir araya geliyorlar.

Gizli Saklı Dizisi Nerede Çekiliyor
Gizli Saklı Dizisindeki Site Nerede

Buna göre üç yıllık evli bir çifti canlandırıyorlar. Ve Tarık Koşuoğlu’nun evinin karşısındaki eve yerleşiyorlar. Tarık ve yanındakiler durumdan şüpheleniyor. Ancak sitede sadece 16 daire var. Ve bu dairelerde yaşayan kadınların her biri de birbirleri ile yarış halindeler.

Dolayısı ile Tarık’ın eşi Nehir, bir başkasının Naz ile ilk tanışan kişi olmasına tahammül edemeyip, hemen Naz ile Pamir’i akşam yemeğine davet ediyor. Tabi ki Tarık Koşuoğlu ve adamları bu durumdan rahatsızlar. Dolayısı ile onlar yemeğe geldiğinde evlerine bakıyor ve bir silah bularak, Naz ile Pamir’in polis olduğunu öğreniyorlar.

Dizi 5. bölümü tamamladığında ise Tarık Koşuoğlu yavaş yavaş Naz ve Pamir’e güvenmeye başladı. Bu sırada site içerisinde partiler verildiği ve farklı sahneler çekildiği için de herkes Gizli Saklı dizisindeki site nerede sorusunun yanıtını merak ediyor. MaviBoncugum olarak ilk günden bu yana dizi hakkında bilgileri sizlerle paylaşyoruz.

Gizli Saklı Dizisindeki Site Nerede
Gizli Saklı Dizisindeki Site Nerede

İyilik dizisindeki ev nerede ve Camdaki Kız dizilerinde kullanılan Beykoz’un, bu siteye de ev sahipliği yaptığını tahmin ettiğimizi belirtmeden geçmemeliyiz.

Gizli Saklı Dizisindeki Site Nerede?

Gizli Saklı dizisindeki site nerede sorusunun yanıtlarının özellikle çok merak edildiği bölümler ve sahneler bulunuyor. Bunlar arasında ilk olarak Naz ve Pamir tarafından bahçede verilen partiye değinmeliyiz. Naz’ın dayısının bu bölümde sitede güvenlik görevlisi olması ve yemekten haberdar olması dolayısı ile Aynur’a, akşam sitede havuz başında yemek olacağını söylemesi ilgi topladı.

Ancak sadece bu da değil, dizi ilk başladığı günden beri Gizli Saklı dizisindeki site nerede sorusuna yanıt aranıyor. Bu durum sadece Gizli Saklı için de geçerli değil. Bugünlerde Kaçış dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtları da internet ortamında en çok yapılan sorgular arasında yer alıyor.

Gizli Saklı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Gizli Saklı dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı arasında yer alan diğer mekanlar da çok fazla merak ediliyor. Gizli Saklı dizisindeki site hakkında bilgiler elimize ulaştığında sizlerle sitemiz içerisinde paylaşacağız. Ancak dizinin çekildiği diğer mekanların da net bir şekilde açıklanmadığını belirtmeden geçmemeliyiz.

Gizli Saklı dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtları açıklanmamışolsa da çekimleri İstanbul’da gerçekleşen dizi için İstanbul’un pek çok farklı ilçesinin kullanıldığını söyleyebiliriz. Beşiktaş, Sarıyer, Beykoz, Beyoğlu, Üsküdar, Eyüp… gibi farklı isimler buna örnek olarak verilebilir.

Gizli Saklı Dizisi Uyarlama Mı?

Gizli Saklı dizisi uyarlama mı sorusu da tıpkı dizinin nerede çekildiği gibi çok merak ediliyor. Çünkü insanlar beğendikleri dizilerin sonunda neler olacağını çok merak ediyorlar. Tıpkı İyilik dizisi gibi… Çünkü o da uyarlama. Ve İyilik dizisi Kore versiyonu olarak bilinen Show Window The Queen’s House dizisi uyarlanarak İyilik dizisi haline getirildi.

İyilik dizisi hakkında bilgi sahibi olmak ve dizide neler olacağını öğrenmek isteyen herkes Show Window The Queen’s House hakkında bilgi sahibi oluyor. Peki Gizli Saklı dizisi uyarlama mı? İşte bu noktada henüz bir açıklama yapılmadı. Dolayısı ile kimse bu konuda bilgi sahibi değil diyebiliriz.

Gizli Saklı Dizisi Fragman

Gizli Saklı dizisi fragman, eğer dizi uyarlama değilse onunla ilgili en çok merak edilen, çünkü dizi hakkında bilgi sahibi olunabilecek bir diğer konu. Ve 6. bölüm için hazırlanan fragmanlar Fox TV’de yayınlanmış durumda. Gizli Saklı dizisi 6. Bölüm 2. fragmanını izlemek için linke tıklayabilirsiniz.

Buna göre Naz ateşlendiğinde, Pamir onun başında sabaha kadar bekleyecek. Tarık Koşuoğlu’nun kızı ise Levent’le yakınlaşmak için her türlü yolu deneyecek. Ancak bu sırada ona, ailesinin kötü işlerle uğraştığını söyleyemediği için de onlardan uzak durmasını söylemekten başka bir şey yapamayacak.

Aynur’u, Naz’ı Pamir’e vermenin telaşı almaya devam edecek ve bu noktada Pamir’i araştırmayı; hatta GBT sorgulaması yaptırmayı bile düşünecek. Nehir ise Tarık Koşuoğlu’nun sürekli nereye gittiğini öğrenmek isteyerek Naz’a kocası tarafından aldatıldığını düşündüğünü söyleyecek.

Gizli Saklı dizisi fragman bilgileri sonrasında 6. bölümü 20 Temmuz 2022 Çarşamba akşamı Fox TV ekranlarında izleyebileceksiniz.

Gizli Saklı Dizisi Hangi Gün?

Gizli Saklı dizisi hangi gün sorusuna yanıt arıyorsanız diziyi henüz izlemeye başlamamış olabilir; izlediyseniz bile gününü unutmuş olabilirsiniz. Ancak bu noktadaönemli bir şey kaçırmadığınızı, diziyi 6. bölümden itibaren izlemektense, ilk olarak Fox TV web sitesi üzerinden önceki bölümleri izlemenizi önermeden geçmemeliyiz. Aksi halde dizxiyi anlamakta zorlanabilirsiniz.

Peki diziyi izlediğinizi ama gününü unuttuğunuzu varsayarsak Gizli Saklı dizisi hangi gün? Dizi Fox TV ekranlarında Çarşamba akşamları Ana Haber Bülteni’nin hemen sonrasında yayınlanmaya başlıyor. Yani Çarşamba akşamları 20:00 itibari ile çayınızı, kahveniz, çerezinizi alabilir ve televizyon karşısına geçerek diziyi izlemeye başlayabilirsiniz.

Bizim size önerimiz: Çarşamba günleri arkadaşlarınızla sözleşmemeniz, evinize misafir kabul etmemeniz yönünde. Çünkü bu dizinin de tıpkı İyilik dizisinde olduğu gibi güzel başarılara imza atacağını düşünmekteyiz. Gizli Saklı dizisindeki site nerede sorusunun yanıtlarını detayları ile ilerleyen günlerde paylaşacağız…

Gizli Saklı Naz’ın Gelinliği

Gizli Saklı Naz’ın gelinliği de dizinin 7. bölümü itibari ile özellikle yeni evlenecek genç kızlar ve modacılar tarafından oldukça sık araştırılacak. Bu noktada ilk olarak Naz’ın kıyafetlerine değinmek isteriz. Genellikle Exquise, H&M, Zara gibimarkaların kıyafetlerini kullanan Sinem Ünsal’ın kullandığı her bir parçanın fiyatı 350 TL’nin altında değil.

Gizli Saklı Dizisindeki Site Nerede
Gizli Saklı Naz’ın Gelinliği

Gizli Saklı Naz’ın gelinliği söz konusu olduğunda ise konuşulan markalar şu anda tam olarak gerçeği yansıtmıyor. Dolayısı ile ilerleyen günlerde sizlerle, gelinliğin markası ve fiyatı hakkındaki bilgileri paylaşacağız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.