Gizli Saklı Dizisi Ne Zaman? 7. Bölümde Neler Olacak?

Gizli Saklı dizisi, Fox TV‘nin yaz dizileri arasında yer alıyor. Yapımcılığı No:9 Productions tarafından üstlenilen dizinin senaryosu ise Şahin Altuğ tarafından yazıldı. İlk bölümü 8 Haziran 2022 Çarşamba akşamı yayınlanan dizinin fragmanı ilk yayınlandığı gün itibari ile merak konusu olmuştu.

Halit Özgür Sarı, Sinem Ünsal, Bülent Emrah Parlak, Tardu Flordun, Ece Dizdar, Şinasi Yurtsever, İdris Nebi Taşkan, Selçuk Borak, Fulden Akyürek, Emrullah Çakay, Hasan Elmas, Erşan Utku Ölmez, Şebnem Sönmez… Gizli Saklı dizisi oyuncuları arasında yer alan başarılı isimlerden bazıları.

Gizli Saklı Dizisinde Neler Olacak
Gizli Saklı Dizisi

Dizi içerisinde aşk, macera, komedi ve polisiyeyi aynı anda bulabilme şansını elde edeceksiniz. Ve bu özelliği ile dizinin sizi her Çarşamba 20:00’da Fox TV ekranlarına kilitleyeceğini söyleyebiliriz. Peki ya dizinin konusu hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz?

Naz polis akademisinden yeni mezun olmuştur ve çok korumacı bir karakter olan annesi ve dayısı ile aynı evde yaşamaktadır. Polis teşkilatı Tarık Koşuoğlu isimli bir mafya babasının peşindedir. Ve bu iş için gizli görevde Naz ile Pamir’i birlikte değerlendirmeyi tercih ederler. Pamir de deli dolu bir polis memurudur.

Naz ve Pamir, yeni evli bir çift olarak (sadece görevleri icabı) Tarık Koşuoğlu’nun ailesinin evinin karşısına taşınırlar. Amaçları onun güvenini kazanmak ve sonra da adalete teslim etmektir.

Gizli Saklı Dizisi
Gizli Saklı Dizisi

Yakışıklı, deli dolu, kahraman, işinin uzmanı Pamir ve Çalışkan, düzenli, tertipli, idealist bir polis memuru olmak isteyen, polis akademisinden yeni mezun olmuş Naz’ın hikayelerini izleyeceğiniz Gizli Saklı dizisinde neler olacak merak ediyor musunuz?

Gizli Saklı Dizisinde Neler Olacak?

Gizli Saklı dizisinde neler olacak sorusuna yanıt olarak bazı bilgileri sizlerle biraz önce paylaştık. Ancak biraz daha detay vermek istersek şu şekilde anlatabiliriz: Naz ve Pamir, ilk kez Sadullah Komiser’in bir gizli görev planında bir araya gelirler. Ancak öyle böyle bir bir araya gelmek de değil; yeni evli bir çift görevi üstleneceklerdir.

Tarık Koşuoğlu bir mafya babası olup, Naz ve Pamir’den, Sadullah komiser tarafından yeni evli bir çift rolü oynamaları istenir. Bu çift mafya babasının evinin tam karşısına taşınacak ve ilk olarak onun güvenini kazanacaklardır. Bunu yapmaktaki amaçları ise onu daha sonra emniyete teslim etmektir.

Dolayısı ile Naz ve Pamir arasındaki aşk önce bir oyun olarak başlar. Fakat sonrasında yerini ihtiraslı, macera dolu ve komik bir hikayeye bırakacaktır. Kendinizi bu hikayeye kaptırabileceğiniz zamanlar ise Çarşamba akşamları 20:00 ve sonrası… Çünkü Gizli Saklı sizi yaz aylarında yalnız bırakmayacak.

Dizinin 27 Temmuz 2022 Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 7. bölümünde Naz ve Pamir’in düğünleri yapılacak. Hatta bu düğünde ikilinin nikahı da sahte olarak kıyılacak. Bu sırada ikinci kez gelinlik giyen Naz, evliliğinin gerçek olmaması dolayısı ile üzüldüğünü Pamir’e dile getirecek. Pamir ise Naz’ı bu haliyle çok güzel bulacak.

Aynı zamanda Tarık Koşuoğlu’nun, diziye sonradan katılan kızı Zeynep ve eşi Nehir arasındaki tartışması diziye damgasını vuracak. Nehir, Zeynep evde olursa evden ayrılacağını söyleyecek. Ancak Zeynep de hiç bir yere gitmeyeceğini, oranın kendi evi olduğunu dile getirecek.

Tarık Koşuoğlu’nun adamları da neden Levent’in Tarık’ın peşinde olduğunu araştırmaya başlayacak ve hatta kendi aralarında anlaşmazlık yaşayacaklar.

Gizli Saklı Dizisi Ne Zaman?

Gizli Saklı dizisi ne zaman sorusuna ilk olarak, dizinin ilk bölümünün 8 Haziran 2022 Çarşamba akşamı 20:00’da Fox TV ekranlarında izlendiğini belirtmiştik. Sonrasında ise her Çarşamba 20:00 itibari ile ekranlarda olacak olan Gizli Saklı yaz dizileri arasında yer alması dolayısı ile aklınıza ne izlesek sorusunun takılmasının önüne geçecek.

Gizli Saklı Dizisindeki Naz Kimdir?

Gizli Saklı dizisindeki Naz kimdir sorusuna, Mucize Doktor’un Nazlı’sı ya da Sinem Ünsal yanıtını verebiliriz. Korumacı bir karakter olan annesi ve dayısı ile birlikte yaşamakta olan Naz, Polis akademisinden mezun olduktan sonra bir gizli göreve dahil olur ve yeni evli bir çift rolü yaparak bir mafya babasının evinin karşısına taşınır.

Çalışkan, düzenli ve tertiplidir. İdealist bir polis memuru olmayı hedeflemektedir. Derken bir oyun ile başlayan Pamir ile aralarındaki aşk ihtiraslı ve macera dolu bir birlikteliğe dönüşür. Tıpkı Mucize Doktor’da olduğu gibi… Gizli Saklı Naz kimdir?

Sinem Ünsal Dizileri

Sinem Ünsal dizileri sıralaması yaparsak tüm dizilerin listesini şu şekilde yapabiliriz:

• Siyah Beyaz Aşk
• Çoban Yıldızı
• Kızım
• Mucize Doktor

Gizli Saklı Dizisindeki Pamir Kimdir?

Gizli Saklı dizisindeki Pamir kimdir sorusuna Halit Özgür Sarı yanıtını verebiliriz. İşini çok iyi yapan başarılı ve hatta kahraman bir polis memuru olan Pamir, aynı zamanda biraz da deli doludur. Ve Naz ile bir gizli görev için bir araya geldiğinde, onunla bir evde, yeni evli bir çift gibi yaşaması gerekecektir. Ancak bu oyunun aşkla gerçeğe dönmesi çok zaman almaz.

Halit Özgür Sarı Dizileri

Halit Özgür Sarı dizileri şu şekilde sıralanabilir:

• Diriliş Ertuğrul
• Hakan: Muhafız
• Şampiyon
• Kırmızı Oda

MaviBoncuğum içerisinde Gizli Saklı dizisi hakkında diğer detayları da bulabilirsiniz.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.