Gizli Saklı Dizisi Oyuncuları Tarık Koşuoğlu Kimdir?

Gizli Saklı dizisi oyuncuları, Fox TV izleyicileri tarafından çok fazla merak ediliyor ve araştırılıyor. Bizler de sitemiz içerisinde onları size zaman zaman tanıtıyoruz. Gizli Saklı Naz kimdir sorusuna yanıt vererek, Sinem Ünsal’ı yakından tanımanızı sağlamaya çalıştık örneğin. Tardu Flordun ve Ece Dizdar da yakından tanıdığımız diğer isimler oldu.

Zaman içerisinde diğer oyuncular hakkında bilgileri de sizlerle paylaşacağız. Ancak isterseniz bir de diziye genel anlamda bakalım. Naz ve Pamir genel olarak yıldızı barışmayan iki polis iken, aslında Naz polis akademisinden yeni mezun olmuş ve kendisini kanıtlamaya çalışan bir polis memuru.

Tarık Koşuoğlu Kimdir
Gizli Saklı Dizisi Oyuncuları

Pamir ise görev insanı olarak tanımlanabilecek nitelikte birkarakter. Pek çok görev almış ancak ekip olarak üstlenilen görevlerde genellikle ekip arkadaşları tarafından başarısızlığa uğratılmış. Sadullah Komiser ise Naz ve Pamir’in yeni bir görev için ekip olmalarını istiyor. Görevleri: mafya babası Tarık Koşuoğlu’nu emniyete teslim etmek.

Bunun için ona komşu olmaları ve onun, aynı zamanda da ailesinin güvenini kazanmaları gerekiyor. Bu noktada İngiltere’den gelmiş 3 yıllık evli ve birbirine aşık bir çifti canlandırmaları gerekiyor. Görevleri gereği Naz ve Pamir değil de Yaz ve Levent olacaklar. Ve bu görevi yerine getirebilmek için Naz, bugüne kadar hiç ayrılmadığı annesine, İngiltere’ye gittiği yalanını söyleyecek.

Hatta annesi ile dayısı onu havaalanına kadar yolcu edecekler ve Naz o günden sonra, İstanbul’da olmasına rağmen annesi ile İngiltere’deymiş gibi konuşacak. Bu durumun en kötü yanı ise annesinin onu hep görüntülü araması… Dolayısı ile nerede olduğunu ya da yanında kimin olduğunu görme sorunu söz konusu…

Gizli Saklı Dizisi Oyuncuları
Gizli Saklı Dizisi Oyuncuları

Gizli Saklı dizisi oyuncuları üstlendikleri rolün hakkını tam anlamıylaveriyorlar elbette. Peki kim bu üstün başarıyı sergileyen isimler? Hemen bu listeyi de sizlerle şu şekilde paylaşalım:

Gizli Saklı Dizisi Oyuncuları

Gizli Saklı dizisi oyuncuları hakkında bilgi vermeye ilk olarakbaşrol oyuncularından bahsederek başlayalım. Bu oyunculardan ilki Sinem Ünsal. Dizide Naz karakterini canlandırıyor. Naz ise görevi icabı Yaz Güneş adını alarak Levent’in eşi rolünü üstleniyor. 28 yaşında ve güleryüzlü; aynı zamanda da pozitif enerji yüklü. Dolayısı ile etrafına ışık saçıyor.

Babasını küçük yaşta kaybetmiş olması, onu annesine daha fazla bağlar. Aynı evde annesi ve dayısı ile birlikte yaşamaktadır. Dersleri çok iyi olan Naz’ın çocukluk hayali, büyüdüğünde başarılı bir polis olmaktır. Annesi ise Naz’ın kendisi gibi hemşire olmasını istemektedir. Ancak Naz, annesinin tüm ısrarlarına rağmen polis akademisini 1.’likle bitirir.

Sadullah Komiser, organize şubenin en üst yetkilisi olup, Naz’ın başarısı gözünden kaçmaz. Aynı Naz bir kaç yıl önce de havaalanında büyük bir patlamayı önleyecek isim olmuştur. Bu da Sadullah Komiser’in aklındadır. Dolayısı ile onu, Tarık Koşuoğlu’nun yakalanması için yürüttüğü operasyona dahil etmeye karar verir.

Gizli Saklı dizisi oyuncuları arasında yer alan Pamir ise görev gereği Levent rolünü üstlenmiş olan Halit Özgür Sarı’dır. Pamir de Naz gibi 28yaşında olup, yakışıklı, güçlü bir özgüveni olan ve işinde çok başarılı bir komiserdir. Pek çok gizli göreve katılmış ve genellikle başarılı olmuştur. Sadullah Amir ile aralarında bir baba oğul ilişkisi gelişmiştir.

Pamir’in aile bağları daha çocukken kopmuştur. Çünkü annesinin babasını aldattığına kendi gözleri ile çocuk yaşta şahit olur. Bu durum tüm kadınlara olan güveninin sarsılma sebebidir. Onlarla ilişkisi bundan dolayı hep yüzeyseldir. Aile kavramından çoktan uzaklaşmış olan Pamir, neredeyse tek kişilik bir hayatı yaşamaktadır.

Ancak bu durum Naz ile çalışmaya başladığında değişir. Yaz Güneş’in kocası olan Pamir, aslında görevi gereği artık Levent’tir.

Tarık Koşuoğlu Kimdir?

Tarık Koşuoğlu kimdir sorusunun yanıtını aslında bilgilerimizin başında vermiştik. Gizli Saklı dizisi konusu aslında onun üzerine kurulmuştur. Bir mafya babası olan Tarık Koşuoğlu polislerin hedefindedir ve onlar tarafından yakalanmak adına gizli görevler düzenlenmektedir. Naz ile Pamir de bu göreve dahil olmuş iki isimdir.

52 yaşında olmakla birlikte ailenin en büyük çocuğudur da. Dolayısı ile ailenin reisi görevini erken yaşta üstlenmiştir. Karadeniz’li bir ailenin çocuğudur. Geçimini balıkçılık yaparak ve bir balık restoranı işleterek sağlıyormuş gibi görünse de Tarık Koşuoğlu aslında bir kaçakçıdır. İşlerini çok büyütse de bir türlü yakalanmaz. Çünkü sadece ailesinden kişilerle çalışmaktadır.

Çok güvenilir bir sitede yaşaması ile birlikte etrafındaki insanlara karşı da çok kapalıdır. Tek güvendiği şey içgüdüleridir ve onu asla yanıltmadığını düşünür.

Gizli Saklı dizisi ne zaman derseniz, diziyi Fox TV ekranlarında her Çarşamba 20:00 iyibari ile izleyebilirsiniz. Gizli Saklı dizisindeki site nerede sorusunun yanıtları ve Gizli Saklı dizisi hakkında diğer detayları da linkler aracılığı ile gözden geçirebilirsiniz.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.