Gizli Saklı Dizisi Konusu Gizli Saklı Dizisi Oyuncuları

Gizli Saklı disizi konusu hakkında araştırmalar tüm internet kullanıcısı ve dizi takipçileri tarafından yapılıyor. İzleyici ile 8 Haziran akşamı 20:00’da Fox TV ekranlarında buluşan Gizli Saklı dizisi ilk bölümü itibari ile büyük beğeni topladı. Ancak Pamir’in neden Levent, Naz’ın ise Yaz olduğu bazı izleyicilerin aklında soru işareti oluşmasına neden oldu.

Sitemiz içerisinde sizlerle daha önce de dizi hakkında bilgi paylaşımında bulunduk ve Gizli Saklı dizisindeki site nerede sorusunun yanıtını da aktardık. Ancak detaylı olarak Gizli Saklı dizisi konusu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için de bilgi paylaşımında bulunmaya karar verdik.

Gizli Saklı Dizisi Oyuncuları
Gizli Saklı Dizisi Konusu

Artık hepimiz biliyoruz ki Naz polis akademisinden daha yeni mezun olmuş bir genç kız ve polislik adına ilk görevini üstleniyor. Pamir ise işinde çok başarılı bir polis memuru. Ve Sadullah komiser tarafından bu ikili bir gizli görev için bir araya getiriliyorlar. Bu görevde Naz’ın adı Yaz, Pamir’in adı ise Levent olarak değişiyor.

İkili üç yıllık evli birçift rolünü üstleniyorlar. Ancak aslında birbirlerinden hiç hoşlanmıyorlar (!) Ya da hoşlanmamış gibi yapıyor veya birbirlerinden etkilenmemeye çalışıyorlar. Bilirsiniz, en güzel aşklar nefretle başlar… Bir sitede kiraladıkları bir evde birlikte yaşamaya başlayan çiftin amacı mafya babası Tarık Koşuoğlu’nu yakalayıp emniyete teslim etmek.

Bunun için kiraladıkları ev tam olarak Tarık Koşuoğlu’nun evinin karşısında yer alıyor. Bu görev çerçevesinde Naz ya da görev adı ile Yaz bir psikolog. Pamir ya da görev adı ile Levent ise Manisa’da taşımacılık yapan bir şirketin ortaklarından biri. Yaz ve Levent’in amacı Tarık Koşuoğlu’nun güvenini kazanıp önce ondan bilgi almak ve ona yakın olmak.

Gizli Saklı Dizisi Konusu
Gizli Saklı Dizisi Konusu

Bu noktada farkında olmadan Tarık Koşuoğlu’nun eşi Nehir de onlara yardımcı oluyor. Önce onların yanına tanışmaya gidiyor; sonrasında da henüz yerleşmemiş olduklarını düşünerek Yaz ve Levent’i yemeğe davet ediyor.

Gizli Saklı Dizisi Konusu

Gizli Saklı dizisi konusu aslında ilk başta Naz’ın annesine söylediği yalan üzerine başlıyor. Çünkü annesi ile bugüne kadar hiç ayrılmamış olan Naz şimdi hiç tanımadığı bir adamla evli rolü oynayacak. Ve farklı bir kimliğe de bürüneceği için annesini yanından uzaklaştırması gerekiyor. Annesi ise oldukça korumacı bir karakter.

Dolayısı ile Naz annesine, eğitim almak için İngiltere’ye gideceğini söylüyor. Annesi ve dayısı da onu havaalanınakadar yolcu ediyor. Ancak Naz polis girişinden gireceği için anne ve dayısı onu kapıdan yolcu ediyorlar. Onlar oradan uzaklaştıktan sonra ise Naz geri dönüyor ve yeni hayatının startını veriyor.

Çok girişken ve bir o kadar da korkusuz bir yeni polis olan Naz zaman zaman Pamir’i oldukça sinirlendirecek davranışlarda bulunuyor. Ancak öyle de olsa oldukça uyanık. Öyle ki dizinin ikinci bölümünde Tarık Koşuoğlu ve adamlarının kurmuş olduğu tuzağı Pamir’den önce Naz fark ediyor.

Tarık Koşuoğlu ise onların bu tuzağa düşmemeleri sonucu polis olmadıklarına gerçekten inanıyor. Bu arada Naz Pamir’den hoşlanmaya ve elektrik almaya da başlıyor. Hatta Pamir ile bu konuda konuşacak ve biz bu sahneleri dizinin 3. bölümünü izlerken görebileceğiz. Gizli Saklı dizisi ne zaman sorusunun yanıtını, linke tıklayarak alabilirsiniz.

Gizli Saklı dizisi konusu beraberinde Naz ve Pamir arasında gelişecek tutku ve macera dolu bir aşkı geliştireceği gibi bununla da kalmayacak ve Naz’ın annesi İngiltere’ye, Naz’ın yanına gitmek isteyecek. Bakalım Naz bunun üzerine yalanlarını hangi yönde ilerletecek…

Gizli Saklı Dizisi Oyuncuları

Gizli Saklı dizisi oyuncuları arasında, Mucize Doktor ile büyük çıkış yakalayan Sinem Ünsal, Naz karakteri ile yer alıyor. Hatırlarsanız burada Ali’yi diğer herkes dışlarken Nazlı onun her zaman yanında olmuştu. Zaten dizinin sonunda da Nazlı ve Ali evlendiler. Ve bu iyi rolü ile Nazlı yani Sinem Ünsal büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştu.

Mucize Doktor’un ardından Elbet Bir Gün dizisinin projesinde yer alan Sinem Ünsal, dizinin yayın hayatının kısa sürmesi dolayısı ile yeni bir rol arayışı içerisine girmişti ki Gizli Saklı dizisinin Naz karakteri oluverdi. Ve görünen o ki tüm yaz izleyenlerin kalbi yine Naz’la birlikte atacak…

Halit Özgür Sarı ise Kardeşlerim dizisi ile kamera karşısına geçtiği son rolünden vatani görevini yerine getirmek üzere erken ayrıldı. Ve vatani görevini tamamlamasının ardından genç. oyuncu Pamir karakterine Gizli Saklı dizisinde hayat vermeye başladı.

Diğer Gizli Saklı dizisi oyuncuları ise canlandırdıkları karakterlerle birlikte şu şekilde listeleniyor…

• Sinem Ünsal : Naz / Yaz
• Halit Özgür Sarı : Pamir / Levent
• Şinasi Yurtsever : Namık
• Şebnem Sönmez : Aynur
• İdris Nebi Taşkan : Tufan
• Caner Şahin : Emir
Ece Dizdar : Nehir
Tardu Flordun : Tarık
• Selçuk Borak : Sadullah Komiser
• Bülent Emrah Parlak : Talat
• Ersel Şibil : Ferdi
• Fulden Akyürek : Günday

Gizli Saklı dizisi konusu hakkında gelişmeleri güncel olarak bulabilmek için bizi takip edin… Gizli Saklı Naz kimdir sorusunun yanıtını ise linke tıklayarak okuyabilirsiniz.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.