Camdaki Kız Sezon Finali Ne Zaman? Camdaki Kız Nasıl Bitecek

Camdaki Kız sezon finali ne zaman sorusu pek çok kişi tarafından yanıtını bulmaya çalışıyor. Çünkü pek çok dizi ya bitmek üzere ya da sezon finali yapacak. Örneğin Yasak Elma Ne Zaman Bitiyor sorusuna daha önce sitemiz içerisinde yanıt verdik. Sadakatsiz Ne Zaman Final sorusunun yanıtını da aldık.

Masumlar Apartmanı Ne Zaman Bitecek sorusunun yanıtını da sizlerle paylaştık. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız ise Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından diziye yansıtılmış bir hikaye ile Nalan’ı anlatıyor. Ekrana geldiği ilk gün itibari ile tüm izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Peki Camdaki Kız sezon finali ne zaman olacak?

Camdaki Kız Kitabının Sonunda Ne Oluyor
Camdaki Kız Sezon Finali Ne Zaman

İlk bölümü ile 2021 yılının Nisan ayında ekranlara gelmeye başlayan Camdaki Kız, pek çok kişinin ilgisini üzerinde toplayıp, kendisine ciddi anlamda bir gündem oluşturduktan ve yayın hayatına başladıktan kısa bir süre sonra sezon finali yapmıştı. Bu final sonrasında herkes yeni sezonu sabırsızlıkla beklemiş ve yine televizyon karşısına kilitlenmişti.

İşler dizinin ikinci sezonunda da iyiden iyiye karıştı. Nalan’ın babası öldü. Bunun sonrasında Feride Hanım Koroğlu ailesinin evine yerleşmiş ve her şeyi kontrol altına almaya çalışmıştı. Ancak değişen bazı şeyler vardı. Örneğin Nalan artık annesine her şeyi olduğu gibi anlatmıyor; hatta ona yalan söylüyordu.

Bununla birlikte kontrol edilemeyen bir Cana vardı. Cana, babası aracılığı ile Nalan’ın, Feride hanımın kızı değil de torunu olduğu bilgisine ulaşmıştı. Bunun üzerine önce Feride Hanım’ı tehdit etmiş, ardından da durumu Sedat ile paylaşmıştı. Bu aşamadan sonra Sedat’ın tutulabilmesi imkansızdı.

Camdaki Kız Sezon Finali Ne Zaman
Camdaki Kız Sezon Finali Ne Zaman

Kendisini kontroletmeye çalışan Feride Hanım’a bu durumu koz olarak kullanan Sedat’ın sonrasında Cana’nın yanında soluğu alan Feride Hanım, işlerin çığrından çıktığını görmüş ve bu aşamadan sonra hiç bir şeyi kontrol edemeyeceğini anlamıştı. Bu noktadan sonra tek yapabileceği kendi hayatına son vermek, öncesinde de durumu Nalan ile paylaşmaktı.

Camdaki Kızın Hikayesi Sonunda Ne Oluyor?

Camdaki Kızın hikayesi sonunda ne oluyor sorusuna yanıt vermeden önce, Nalan’ın öz annesi Sema’nın çok genç yaşta doğum yapması ve bu doğumda hayatını kaybetmesi nedeniyle insanlara durumu açıklayamayan Feride Hanım ve eşi Adil Bey, Ankara’dan İstanbul’a taşınırlar.

Çevrelerinde tanıdıkları kimse olmadığı için de Nalan’a durumu anlatmazlar. Böylece Nalan anneannesi ile dedesini öz anne babası bilmektedir. Bununla birlikte çok büyük baskılar altında büyür. Okula başladığında konuşamadığı için öğretmenleri zekasında bir problem olduğunu bile düşünürler. Ancak bu sorun zaman içerisinde düzelir.

Çok başarılı bir öğrencilik dönemi geçiren Nalan üniversiteyi bitirip mimar olmuştur. Hemen sonrasında bir iş bulur ve burada patronun oğlu Sedat ile evlenir. Evlenmeden önce hayatını cam arkasından insanların hayatını izleyerek geçiren Nalan, evlendikten sonra Sedat’ta da aradığı ilgi ve sevgiyi bulamaz.

Babası kalp krizi geçirerek vefat eden Nalan’ın annesi de Nalan’a onun öz annesi olmadığını anlattıktan bir süre sonra intihar ederek hayatına son verir. Bu sırada Nalan aile baskısı ile hamile kalmış ve dünyaya bir bebek getirmiştir. Ancak bu bebek 3 gün yaşadıktan sonra ölür. Nalan bu durum üzerine de bir duygusal travma yaşar.

Hayri ise kötü bir çocukluk dönemi yaşamış; sonrasında da evlenip 3 çocuk sahibi olmuştur. Bu arada Nalan’ın çalıştığı şirkette işe başlar ve onun şoförlüğünü yaparak ona karşı duygusal bir yakınlık hissetmeye başlar. Ve Nalan’ın doğum gününü hatırlamayan Sedat yanında yokken yanında Hayri vardır.

Nalan da Hayri’ye karşı birşeyler hissetmektedir. Ve onun evli olduğunu bilmeden Sedat’tan ayrılıp, Hayri ile bir dünya kurmaya karar verir. Ve boşandığında, Koroğlu ailesinin tüm ısrarlarına karşın onlardan hiç bir maddi talebi olmaz. Bu süreçte Hayri’nin evli olduğunu da öğrenir. Ancak durumu kabul eder ve Hayri’nin eşi ve çocukları ile de görüşmeye başlar.

Hayri Bey evli mi sorusunun daha net yanıtı için hazırlamış olduğumuz makalemizi de gözden geçirebilir; durum hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Camdaki Kız Nasıl Bitecek?

Camdaki Kız nasıl bitecek sorusunun yanıt aşamasında kitap ile dizinin birbirinden ayrılacağını düşünmekteyiz. Muhtemelen Hayri’nin yanına Nalan’ın gitmesi sonucunda dizi bitecektir. Çünkü bu dizide yasak bir aşk anlatılıyor. Ancak kitap Hayri ve Nalan’ın aşkını anlatıyordu.

Nalan ile Hayri 7 yıllık bir birliktelik yaşadıktan sonra Hayri ölür. Bunun üzerine Nalan artık tek başına ayakları üstünde durmayı öğrenmiştir. Önce başarılı bir mimar olur. Sonra da bir resim kursuna gider ve resim hocası zaman içerisinde Nalan’ın babası çıkar. Henüz dizinin sezon finali tarihi açıklanmış değil.

Camdaki Kız Sezon Finali Ne Zaman?

Camdaki Kız sezon finali ne zaman sorusunun yanıtını daha önce Camdaki Kız ne zaman bitecek sorusuna yanıt olarak da vermiştik. Buna göre 16 Haziran 2022 Perşembe akşamı 20:00’da Kanal D ekranlarında izleyeceğiniz Camdaki Kız 2. sezon finali olacak.

Bu bölümde Muzo Pera ile evlenecek. Cana’nın hamileliği ise iyice gün yüzüne çıkacak. Nalan, annesinden, kendisine bir daha yalan söylememesi yönünde söz almış olmasına rağmen bu bebek hakkında bilgi sahibi olduğunu öğrenecek. Hayri Beye karşı olan kıskançlığı ise ona olan ilgisinin aslında en açık göstergesi…

Peki Camdaki Kız sezon finalinde neler olacak? Bu sorunun yanıtlarını hep birlikte 16 Haziran Perşembe akşamı izleyecek ve sonrasında dizinin üçüncü sezonunu büyük bir merakla beklemeye başlayacağız. Bizim size önerimiz bu arada Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız kitabını okumanız yönünde…

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.