Camdaki Kız Ne Zaman Bitecek? Camdaki Kız Final Ne Zaman?

Camdaki Kız ne zaman bitecek sorusunun yanıtları pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Ancak dizinin yakın zamanda bitmesi söz konusu değil. En azından bu sezonda bitmeyip sezon finali yapacağı bilgisini sizlerle paylaşabiliriz. Bu noktada Camdaki Kız Sezon Finali Ne zaman sorusunun yanıtını da sitemiz içerisinde daha önce vermiştik.

Bu konuya bir kere daha değinmek istersek,aslında genel olarak bakıldığında dizinin sezon finali tarihi henüz açıklanmadı. Ancak 43. bölümde,Muzo olarak bilinen Muzaffer karakteri, Camdaki Kız sezon finali tarihini açıkladı diyebiliriz. Elbette sezon finali olarak değil de Pera ile düğün tarihi olarak.

Camdaki Kız Final Ne Zaman
Camdaki Kız Ne Zaman Bitecek

Bildiğiniz gibi dizi 1. sezon finalini de Nalan ve Sedat’ın evlenmesinin ardından yapmıştı. Dolayısı ile 2. sezon finali de muhtemelen Pera ile Muzo’nun evlenmesinden sonra yapılacak. Ve bu tarih 16 Haziran 2022 Perşembe gününe tekabül ediyor. Peki olay nasıl gelişti?

Bildiğiniz gibi Pera ile Muzo’nun evlenmesine Koroğlu ailesinin onayı yoktu. Ancak 43. bölümde Rafet Bey Pera’yı çağırarak kendisi ile konuşmak istediğini söyledi. Fakat konuşmaya ilk başlayan Pera oldu ve Muzo’yu çok sevdiğini, onunla zengin olduğu için evlenmek istemediğini, gerekirse evlilik sözleşmesi yapabileceklerini söyledi.

Bunun üzerine Rafet Bey de Pera’nın Muzo’yu gerçekten sevdiğine inandı ve bu evliliğe kendi adına onay verdi. Bunun üzerine Pera düğün davetiyelerini kendisi tasarlamaya başladı ve bu sırada yanına Muzo geldi. Düğün tarihi hakkında konuşurlarken, Muzo, aklında, doğum günü tarihi olan 16 Haziran’ın olduğunu söyledi.

Bu tarihin sezon finali tarihi de olacağını düşünüyoruz. Dolayısı ile Camdaki Kız ne zaman bitecek sorusuna henüz yanıt veremesek de sezon finalinin 16 Haziran 2022 olduğunu söyleyebiliriz.

Camdaki Kız Ne Zaman Bitecek
Camdaki Kız Ne Zaman Bitecek

Zaten işler iyice karışmışken bu sezon dizinin biteceğini düşünmek yanlış olur. Çünkü yayınlanan 44. bölüm fragmanı, dizide rollerin değiştiğini iyice gözler önüne seriyor. Örneğin artık Nalan Feride karşısında çok güçlü. Ve Feride de artık Nalan’ı rahat bırakacak.

Camdaki Kız Final Ne Zaman?

Camdaki Kız final ne zaman sorusunun yanıtını, sezon finalinin 16 Haziran olduğunu söyleyerek verdik. Ancak muhtemelen şu anda 44. bölümde neler olacak sorusunun yanıtlarını merak ediyorsunuz. Bu noktada daşu bilgileri verebiliriz… Size daha önce de belirtmiş olduğumuz gibi Hayri evli ve üç çocuk babası.

Memleketten bir telefon alacak ve aldığı bu telefon üstüne memleketine gitmesi gerekecek. Giderken de Nalan’la vedalaşıp helallik isteyecek. Bunun üzerine Nalan’ın aklına Hayri’nin verdiği söz gelecek. Hayriona, kendisini hiç yalnız bırakmayacağını söylemiş ve bunun için söz vermişti.

Bununla birlikte Feride Hanım, Hafize ile birlikte Koroğlu ailesinin evinden ayrılacak. Bu haberi Nalan’a verecek. Ancak bu ayrılık haberi Nalan’ı çok üzmeyecek. Çünkü zaten öncesinde Feride Hanım’a, artık kendisine hiç bir şey için hesap soramayacağını ve onu yönlendiremeyeceğini söylemişti.

Bildiğiniz gibi 43. bölümde Selen, Sedat’akendisine ait olan hisseleri satarak şirketten ayrılacağı bilgisini vermişti. Sedat’ın ise Selen’in hisselerini alabilmesi için ona, Rafet beyin Nalan’a hediye olarak verdiği arsayı vermesi gerekiyordu. Sedat bu konuyu Nalan ile konuşmuş ve Nalan’ın onayını almıştı.

Bu arada Selen durmamış, Cavit beye giderek, yeni bir otel yaptıracağını ve kendisinin de ona ortak olmasını istediğini söylemişti. Arsayı Selen verecek, oteli ise arsaya Cavit bey yaptıracaktı. Cavit bey bu teklifi kabul etti. Muhtemelen 44. bölümde Rafet bey bu bilgiyi öğrenecek.

Ancak Rafet beyin Cavit ile ilgili öğrenmesi gereken tek şey bu değil. Bildiğiniz gibi Cavit’in gözü Rafet’in eşinde. Bir de Rafet’in, Pera’nın annesi ile geçmişten gelen ilişkisi var elbette. Ve Muzo’nun Rafet’in değil de Cavit’in çocuğu olabileceği bilgisi ortalığı ciddi anlamda karıştırabilir.

Camdaki Kız Saat Kaçta?

Camdaki Kız saat kaçta sorusunun yanıtını merak ediyorsanız size dizinin her Perşembe, haber bülteninin sonrasında Kanal D ekranlarında yayınlandığı bilgisini verebiliriz. Saat olarak da 20:00’a denk geldiğini söyleyebiliriz.Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız isimli romanından uyarlanan dizinin tamamının kitaba bağlı ilerlediğini söylersek de yanlış bilgi vermiş oluruz.

Ancak Hayri’nin memleketine gitmiş olması, aklınıza Nalan’ı terk ettiği düşüncesini getirmesin. Çünkü Nalan ve Hayri 7 sene boyuncagüzel bir birliktelik yaşayacak. Hem de Hayri’nin eşi ve çocuklarının da bu ilişkiden haberleri olacak. Nalan o aile ile yakından ilgilenecek. Ancak sonunda Hayri’nin öleceğini de söylemeden geçmemeliyiz.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.