Avcı Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Avcı Dizisi Hangi Kanalda?

Avcı dizisi ne zaman başlıyor sorusu, aslında pek çok kişinin Avcı dizisini merakla beklediğinin en önemli göstergesi niteliğinde. Türkiye’ninen genç dijital platformları arasında yer alan Disney Plus’ta yayınlanacak olan Avcı dizisi suç, gerilim ve mizah kategorilerinde yer alıyor.

Dizinin başrollerini Yargı dizisinin avukat Ceylin’ini de canlandıran Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu paylaşıyor. Pınar Deniz burada Yasemin isimli bir karaktere hayat verecek ve Yasemin, gündüzleri oyunculuk yapan bir seri katil olarak diziye hayat verecek. Yani bir nevi Pınar Deniz çift karakter canlandıracak.

Uraz Kaygılaroğlu ise polis olarak dizi içerisinde başrolü Pınar Deniz ile paylaşacak. Çekimleri halen devam eden dizi için Avcı dizisi ne zaman başlıyor sorusuna ilişkin bir tarih ise paylaşılmış değil Ancak yakında dizinin Disney Plus kullanıcıları ile paylaşılacağı belirtiliyor. Kaçış dizisi konusu hakkında bilgi sahibi olan, diziyi izleyenler zaten platforma üye olmuşlardır.

Dolayısı ile dizi yayınlanmaya başladığında hazır bir izleyici kitlesi ile buluşacak diyebiliriz. Ancak daha sonra üyelik oluşturacak olanlar ise Disney Plus profil bilgileri hakkında fikir sahibi olmalı. Çünkü alınan tek bir üyelik ile 7 taneye kadar profil oluşturabilmek ve her birine aynı özellikleri tanımlamak mümkün.

Yönetmen koltuğunda Soner Caner’in oturduğu Avcı dizisinin yapımcılığı BKM tarafından üstleniliyor. Başroller Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu tarafından paylaşılırken dizinin diğer oyuncuları ise şu şekilde: Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin, Serhat Kılıç, İpek Çiçek, Şebnem Hassanisoughi…

Avcı Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Avcı dizisi ne zaman başlıyor? Diziden ilk kareler medya ile paylaşılmış olsa da başlangıç tarihi için herhangi bir açıklama yapılmış değil. Kaçış dizisi 2. sezon ne zaman sorusuna yanıt olarak ise MaviBoncuğum‘da sizlerle şu şekilde bir bilgi paylaşmıştık: “Net tarihi belli olmamakla birlikte Kaçış dizisinin 2. sezonu Avcı dizisi ile aynı zamanlarda başlayacak.”

Avcı Dizisi Konusu
Avcı Dizisi Ne zaman Başlıyor

Bu bilgi bize Kasım ayını göstermekte. Çünkü Kaçış dizisinin çekimlerinin Ağustos sonunda başlayacağı ve Kasım ayında Disney Plus’a tüm bölümlerin teslim edileceği konuşuluyor. 23 Kasım 2022 Çarşamba günü ise dizinin 2. sezonunun başlayacağı tahmin ediliyor. Avcı dizisi ne zaman başlıyor sorusuna da net olmamakla birlikte Kasım ayı yanıtını bu nedenle verebiliyoruz.

Avcı Dizisi Konusu

Avcı dizisi konusu Yasemin karakterinin üzerine kurulu. Şöyle ki Pınar Deniz tarafından hayat verilen Yasemin gündüzleri oyunculuk yapıyor. Ancak geceleri bir seri katil olarak çalışıyor. Uraz Kaygılaroğlu ise bir polis… Muhtemelen Yasemin’i yakalamanın derdinde… Bu bilgiler bize Gizli Saklı dizisi konusu hakkında bir anımsatma yapıyor adeta…

Avcı Dizisi Ne Zaman Başlıyor
Avcı Dizisi Konusu

Avcı dizisi konusu dizinin fragmanının yayınlanması ile birlikte daha fazla netlik kazanacaktır. Ve bizler MaviBoncuğum olarak sizleri bu anlamda an be an bilgilendireceğimizi belirtmek isteriz.

Avcı Dizisi Hangi Kanalda?

Avcı dizisi hangi kanalda? Avcı dizisini, Türkiye’nin en genç dijital platformları arasında yer alan ve Kaçış dizisi ile adını sıkça duyduğumuz Disney Plus‘ta yayınlanacak.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.