Adım Farah Dizisi 19. Bölüm Nasıl Bitti? 20. Bölüm Ne Zaman?

Adım Farah dizisi 19 bölüm, 4 Kasım 2023 Cumartesi akşamı yayınlandı. Ve tüm. MaviBoncuğum takipçileri belki de dizinin 20. bölümünün ne zaman başlayacağını, bölümün bitmesinin hemen sonrasında araştırmaya başladı.

Adım Farah dizisi yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Demet Özdemir İran asıllı bir temizlikçi kadını canlandırıyor. Ve göçmen olan bu kadının adı Farah. Engin Akyürek ise mafya adına çalışan bir isim: Tahir. Komiser Mehmet, Fırat Tanış tarafından karakterize ediliyor.

Farah İran asıllı bir doktor olmasına karşın, eşi Behnam’ı öldürdüğü düşüncesi ile kaçarak Türkiye’ye sığındı ve burada temizlikçilik yapmaya başladı. Tek amacı hasta oğlunu tedavi ettirmek ve sakin, huzurlu bir hayat yaşamaktı.

Ancak bu amacına ulaşamadı çünkü çalıştığı sırada bir cinayete tanık oldu. Ve mafyanın hedef odağındaki isim oldu. Çünkü bildiklerini itiraf etmesinden korkuyorlardı. Bu sırada Tahir ile aralarında bir aşk gelişti ve olaylar onları evliliğe sürükledi.

Bu evlilik formalite gibi başlasa da sonra gerçeğe döndü. Tahir Kerimşah’ı oğlu gibi benimsedi. Farah ise bu nedenle ondan bazı gerçekleri sakladı. Tahir de Kerimşah için, var olan akrabalarını bulmak adına İran’a avukat gönderdi.

Bu durumdan haberdar olan Kerimşah’ın babası Behnam ise ölmemişti ve bir şekilde Ali Galip ile iletişime geçtiler. Ali Galip ona, Farah’tan bir oğlu olduğunu söyledi ve Behnam bu nedenle Türkiye’ye geldi. Fakat kimse bunu bilmiyordu.

19. bölümde ise olaylar oldukça garip bir şekilde gelişti. Bölümün finalinde Tahir, Behnam’ın ofisine, kasayı kırıp içerisinden Farah, Bade ve Gönül’ün Ali Galip’i öldürdüğü görüntüleri almak için girdi. Bunun için kasanın şifresini yapay zeka ile kırdırmıştı. Ancak durumdan haberdar olan Behnam ofise geri döndü ve Tahir’i vurdu.

Sonrasında ise onu İran’a gönderdi. Ve kendi adamlarına verdi. Burada ona işkence yapılmasını sağlayacağını tahmin ediyoruz. Bu sırada kendisi de eve, Farah’la nikahını kıydırmaya gitti. Eğer nikah kıyılmazsa Kerimşah’ı bir daha göstermeyeceğini söyledi. Ve 19. bölüm bitti.

Adım Farah için daha önce yapmış olduğumuz paylaşımlara aşağıdaki başlıklardan ulaşabilirsiniz.

Adım Farah fragman

Adım Farah Dizisi

Adım Farah dizisi oyuncu kadrosunda Engin Akyürek, Demet Özdemir, Fırat Tanış, Pınar Ak… gibi başarılı isimler yer alıyor. İran asıllı göçmen bir temizlikçi kadın olan Farah, Demet Özdemir tarafından canlandırılıyor. Tahir ise Engin Akyürek tarafından canlandırılan ve mafya adına çalışan bir isim.

Adım Farah dizisi içerisinde rol alan Fırat Tanış, Komiser Mehmet’i canlandırıyor. Onun kardeşi Gönül’ü ise Derya Pınar Ak canlandırıyor.. Ki Gönül aynı zamanda Farah’ın oğlu Kerimşah’ın da arkadaşı. Mehmet ve Gönül’ün babası Orhan’a Ali Sürmeli hayat veriyor.

Mehmet ve Gönül’ün annesi Perihan Lale Başar tarafından karakterize ediliyor. Tahir’in patronu mafya Ali Galip’i Mustafa Aykıran hayata geçiriyor iken Senan Kara ise Ali Galip’in eşi Vera. Vera ve Ali Galip’in oğlu Kaan ise Oktay Çubuk tarafından canlandırılıyor.

Adım Farah Dizisi Konusu

Adım Farah dizisi konusu kapsamında bugüne kadar dizide çok başarılı bir performans sergileyen Komiser Mehmet, 1. sezon finalinde üvey babası Orhan amir tarafından alnından vuruldu. Çünkü Orhan Amir’in Ali Galip ile iş yapmasını suç üstü yakalamıştı.

Fakat 1 sene boyunca komada kalan Mehmet sonrasında uyandı. Akli bilinci yerinde olmasına karşın kendisini kimin vurduğunu hatırlamıyor. Bununla birlikte Orhan Amir ortalarda görünmese de gizli gizli Perihan ile görüşüyor. Mehmet’î Orhan’ın vurduğunu bilen Perihan, Orhan’ın Rusya’ya kaçıp orada bir Rus kadınla evlendiği hikayesini Mehmet’e de Gönül’e de anlatıyor.

Fakat durum 19. bölümde değişti. Mehmet kendisini kimin vurduğunu ve onunla işbirliği yapan kişinin kim olduğunu hatırladı. Bunun üzerine İlyas’a bir tuzak kuruyor. Tahir’le işbirliği yaptığı için açığa alınması dolayısı ile Tahir’e bileniyor. Ve kardeşinin kim olduğunu araştırıyor.

Adım Farah dizisi konusu ve Adım Farah dizisi kapsamında Mehmet vurulduğunda ona kan veren kişi Tahir’di. Tahir Mehmet’in kardeşi. Ve her ikisi de bunu bilmiyor. Ancak onlar haricinde durumu bilen pek çok kişi var: Vera ve Behnam bunlardan bazıları.

Bu sırada Ali Galip Bade’yi öldürmeye çalıştığı için Gönül onu durdurmuş; Farah da vücuduna giren camı çıkartarak ölümüne sebep olmuştu. Ali Galip ise ölmeden önce tüm hisselerini Gönül’e bırakmıştı. Behnam Gönül’ü, hisseleri kendisine vermesi ile aksi halde görüntüleri polise vermekle tehdit ediyor. Çünkü olay Ali Galip’in evinde gerçekleşmiş ve kameralar bunu çekmişti.

Buna ek olarak Farah’ı, kamera kayıtlarının videosunu yaymakla tehdit ettiği için Farah önce videoyu, Behnam’la arasını düzeltmiş gibi yaparak iş yerine gönderdi. Sonra da durumu Tahir’e anlattı. Görüntüleri Tahir kasadan aldıktan sonra Kerimşah’la birlikte Farah Behnem’ın evinden kaçacaktı.

Hatırlayacağınız gibi Gönül ve Kaan evlendi. Ancak Kaan, babasının ölümü nedeniyle beş parasız kalmış olmaları dolayısı ile çalışmak için ABD’ye gidiyor. Ve Gönül’ü çok fazla aramıyor. Gönül ve Bekir ise bu sırada arkadaş adı altında olsa da birbirlerine ciddi anlamda yakınlaşmaya başladılar.

Tahir ise Behnam’a savaş açmak için Bekir’e ortaklık teklif etti. Bekir Gönül’ü Behnam’dan korumak için elinden geleni yapacak.

Adım Farah Dizisi Oyuncuları

Adım Farah dizisi oyuncuları arasında ilk olarak başrolde yer alan Engin Akyürek ve Demet Özdemir’den söz etmeliyiz. Aslında başarılı isimler tarafından canlandırılan karakterler için ilk olarak Aslı Enver ve Ozan Akbaba’ya teklif götürülmüştü. Aslı Enver hamile olması gerekçesi ile teklifi geri çevirmişti.

Sonrasında Adım Farah dizisi için aynı teklif Engin Akyürek ve Demet Özdemir’e götürüldü. İsimler teklifi kabul ettiler. Dünyayla Benim Aramda Demet Özdemir, Kaçış ise Engin Akyürek tarafından dijital platformda yayınlanan dizilerdi. Şimdilerde Kaçış’ın 2. sezonu sabırsızlıkla bekleniyor. Ve nerede yayınlanacağı merak ediliyor.

Bahsi geçen dijital platformla anlaşma yapan oyuncuların açık kanal olarak sadece Fox TV ile anlaşabilmeleri söz konusuydu. Hem Demet Özdemir hem de Engin Akyürek bu durumu değerlendirmiş oldular. Peki Adım Farah dizisi oyuncuları hangi karakterleri canlandırıyor?

• Demet Özdemir : Farah
• Emgin Akyürek : Tahir
• Fırat Tanış : Mehmet (Komiser)
• Derya Pınar Ak : Gönül (Mehmet’in kardeşi, Kerimşah’ın arkadaşı)
• Ali Sürmeli : Orhan (Gönül ve Mehmet’in babası)
• Lale Başar : Perihan (Gönül ve Mehmet’in annesi)
• Mustafa Aykıran : Ali Galip (Tahir’in patronu, mafya)
• Senan Kara : Vera (Ali Galip’in eşi)
• Oktay Çubuk : Kaan (Vera ve Ali Galip’in oğlu)
• Kemal Burak Alper
• Mert Doğan

Adım Farah Dizisi Hangi Kanalda?

Adım Farah dizisi hangi kanalda? Bu soru, diziyi henüz izlemeye başlamayan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Diziyi Fox TV ekranlarında izleyebilirsiniz. Çünkü elde edilen bir bilgiye göre dijital platform ile anlaşmalı olan oyuncular sadece Fox TV ile anlaşma yapabiliyor.

Adım Farah dizisi hangi kanalda sorusunun yanıtı diziyi henüz izleyememiş ancak methini duyup bir an önce izlemeye başlamak isteyenler tarafından fazlası ile merak ediliyor. Bu noktada Cumartesi akşamları 20:00 itibari ile Fox TV ekranlarında Adım Farah dizisi izleme şansını elde edebilirsiniz.

Adım Farah Dizisi Uyarlama Mı?

Adım Farah dizisi uyarlama mı? Evet. Adım Farah dizisi bir Arjantin yapımı diziden uyarlama. Dizi o kadar çok ilgi gördü ki ABD tarafından da alıntılandı. La Chica Que Limpia, dizinin Arjantin’de hazırlanan asıl adı. ABD’de ise The Cleaning Lady adı ile uyarlanarak yayınlandı.

Adım Farah dizisi uyarlama mı sorusunun yanıtını öğrenmek, pek çok kişinin dizi hakkında daha detaylı fikir sahibi olmasını olanaklı hale getirecektir.

Adım Farah Dizisi 20. Bölüm Ne Zaman?

Adım Farah dizisi 20. bölüm ne zaman? Bu kadar bilginin sonrasında yanıtı en çok merak edilen sorulardan bir tanesi de bu. Biraz önce de belirtmiş olduğumuz gibi dizi Fox TV ekranlarında Cumaretesi günleri yayınlanıyor. 20. bölüm ise 11 Kasım 2023 Cumartesi akşamı 20.00 itibari ile yayınlanacak.

Pek çok kişi Adım Farah dizisi için belirlenen başlangıç tarihinin Eylül ayı dolaylarına denk geleceğini düşünüyordu. Biz ise o kadar ertelenmeyeceğini ve İyilik gibi Nisan ayı dolaylarında başlayacağını tahmin etmiştik. Ancak çok beğenilen Adım Farah bizi de yanıltarak 1 Mart 2023 itibari ile ekranlara gelmeye başladı.

Bu noktada 19. bölümü 4 Kasım’da ekranlara gelen Adım Farah dizisi 20. bölüm ne zaman sorusunun yanıtı 11 Kasım 2023 Cumartesi akşamı 20.00 olarak veriliyor. Ancak dizinin ilk bir saati özet. Sonrasında ise yeni bölüm başlayacak. Ancak 19. bölüm özeti bile nefeslerimizi kesecektir.

Hatırlayacağınız gibi Tahir Mehmet’i Bade’nin yanından almış ve ona kendi evinde bakmaya başlamıştı. Ama bu sırada Mehmet aracılığıyla bazı bilgilere ulaştı. Bunun farkına varan Mehmet ise bir taksiye binip, taksici ile kavga ederek karakola gitti.

Ve kalacak yeri olmadığını söyleyerek nezarette kalmak istedi. Bu sırada onu gören İlyas, Mehmet’in her şeyi hatırladığını sanarak çok korktu. Ardından da Bade ve Perihan’a Mehmet’in orada olduğunu haber verdi.

Bade Mehmet’in, kendisini kimin vurduğunu hatırlamadan rahat edemeyeceğini biliyor ve ona yardım ediyordu. Bu durum Perihan ve Orhan’ı rahatsız etti. Perihan Bade ve Mehmet’i takibe başladı.

19. bölümde ise Mehmet’in Tahir’e yardım etmesi ve polisin muhbirini deşifre etmesi ile birlikte bazı görüntülerin ele geçirilmesi, Mehmet’in Tahir’e ait dosyaları yok ettiği süsünün verilmesi gibi nedenlerle Mehmet açığa alındı.

Aklı karışmış bir şekilde kendisini kimin vurduğunu hatırlamaya çalışırken önünde İlyas, tıpkı 1. sezon finalinde olduğu gibi durunda, Mehmet kendisini babası Orhan’ın vurduğunu hatırladı. Bu durumu da sadece Bade ile paylaştı.

Mehmet’in bu durumda ne yapacağını 20. bölümde izleyeceğiz. Tahir’in kardeşi olduğunu öğrendiğinde ne yapacak? Çünkü kendisinin Tahir yüzünden açığa alındığını öğrendiğinde ona çok sinirlendi.

Adım Farah 19. Bölüm Nasıl Bitti?

Adım Farah 19. bölüm nasıl bitti? Adım Farah dizisi 19. bölümde Behnam’ın amcası Mahmut geldi. Mahmut Behnam’ı yetiştiren kişiydi. Behnam’dan daha tehlikeliydi. Behnam’ın İstanbul’da neler yaptığını görmek istiyor. Bununla birlikte ortalığı düzene sokmaya çalışıyor.

Bu aşamada Farah ile Behnam’ın aynı evde nikahsız yaşamalarına göz yummadı ve onların nikahını kıymak istedi. Farah’ın elinde ise Behnam’ın annesi Rahşan ve amcası Akbar’ın birlikte görüntüleri var. Bu durumun cezasının idam olduğunu öğrenmiş olduk. Farah Rahşan’ı bununla tehdit ediyor.

Zaten Farah Tahir’in kasadaki görüntüleri almasının sonrasında Behnam’ın evinden Kerimşah’la birlikte kaçma planları yapıyor. Ancak ofisine Tahir’in girdiğini öğrenen Behnam onu önce vurdu sonra da İran’a gönderdi.

19. bölüm burada bitti. Gelin isterseniz Adım Farah 19. bölüm nasıl bitti sorusunun yanıtı için son sahneyi izleyelim.

Adım Farah Dizisi 19. Bölüm Final Sahnesi

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.