Cuma Mesajları 2018

Cuma mesajları, artık önceden olduğundan çok daha popüler. Bunun sebebi ise WhatsApp, Facebook, Skype gibi uygulamaları yaygın olarak kullanıyor olmamızdan kaynaklanıyor; hatta bu uygulamalarda Cuma Grupları oluşturanlar dahi var. Bu Cuma Grupları’nda herkes Cuma mesajları 2018 paylaşımlarında bulunuyor. Tabi paylaşa paylaşa mesajlar azalıyor ve herkes farklı arayışlar içerisine girmeye başlıyor. Bu nedenle sizlere cuma mesajları önerilerinde bulunmak istedik.

Cuma Mesajları

■ Her ettiğin dua derdine derman, gözüne nur, sağlığına şifa, sevdiklerine, ailene ve gönlüne huzur getirsin. Hayırlı cumalar.

■ Kalbimi karartma, ruhumu daraltma Allah’ım. Hak yolundansaptırma. Darda koyup aratma. Beni senden başkasına yalvartma. Amin. Cumanız mübarek olsun.

■ Yollar uzanır önce; hakka yürüyelim diye. Güller, tomurcuklar açar; hakkı görelim diye. Senin için dua eden biri varsa bir de, sen de dua et ona Allah için. Hayırlı cumalar.

■ Öyle bir dua et ki, tövbenin büyüklüğünden utanıp günahın ağlasın. Yaradana şeytandan sığın ki nefsin seni değil, sen nefsini yakasın. Cumanız mübarek olsun.

■ Allahım, biz istemeden senin verdiklerine bakınca, istediğimizde, vereceğine inanarak duasını edip beklediğimiz hayırlara ulaştırman dileği ile… Hayırlı cumalar.

■ Allahım, sence makbul olan dua ve tövbelerimizi kabul et. Kazancımızı bereketli, sağlığımızı daim et. Evlerimizi ve kalplerimizi huzurunla doldur. İyi cumalar.

■ Allahım bize vücudun sıhhatlisini, rızkın bereketlisini, hayatın şereflisini, evladın edeplisini, ahlakın faziletlisini… nasip eyle. Amin. Hayırlı cumalar.

■ Gözümüz nur ile kulağımız ezan ile dilimiz Kur’an ile gönlümüz islam ile kalbimiz iman ile dolsun. Evimiz neşeli ve huzurlu olsun. Cumamız mübarek olsun.

■ Rabbim, sen çok büyüksün. Şer ve hayrı ayırt edebilmeyi, yürekten, imtihan olarak verdiklerine amenna diyebilmeyi, senin yolundan ayrılmamayı, gösterdiğin yolda yürümeyi, ve seni en çok sevenlerden olmayı hem bana, hem de sevdiklerime nasip et. Hayırlı cumalar.

Cuma gruplarında, sadece cuma mesajlarını değil, sevdiklerinize olan dualarınızı da paylaşabilir ve sonuna, cumanız mübarek olsun; ya da hayırlı cumalar yazarak gönderebilirsiniz. Görmüş olduğunuz gibi cuma mesajları 2018’de de bu şekilde dua ve iyi dilekler yer almaktadır. Buradaki amaç, sevdiklerimizi unutmamaktır. Cumanız mübarek olsun.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.