Yay Burcunda Yeniay 2022 Bizi Nasıl Etkileyecek? Ne Zaman?

Yay burcunda yeniay 2022 yılında 24 Kasım 2022 Perşembe gecesi 01:57’de gerçekleşecek. Peki bizim üzerimizde bu durumun ne şekilde etkileri olacak? MaviBoncuğum olarak bu soruya yanıt vermeden önce genel olarak yeni ayın ne gibi etkileri olduğuna değinmek isteriz:

Yeni aylar gençleşme, tezahür etme ve hayatımızdaki eksikleri yerine koyma zamanları olarak bilinirler. Bu zamanlarda aptalca davranışlar da dahil olmak üzere yeni başlangıçlara hayatımızda yer açmamız gerekir. Bu bir eşyaya sahip olmak, deneyim edinmek ya da yeni bir insanla bir yola baş koymak… şeklinde herhangi bir şey olabilir.

Aptalca davranışlarda bulunmak aklınızı karıştırmamalı. Aslında her bir yeni başlangıçla bizler aptalca davranışlarda bulunabiliriz. Sonuç itibari ile hiç bir başlangıç sırasında ileride ne yaşanacağı ile ilgili bir kontrat yapmıyoruz. Bu nedenle Yay burcunda yeniay 2022 sırasında da deneysel olmaktan korkmamalıyız.

Yeni aylar, aslında bize, kendimizi en iyi şekilde ortaya koymak için sunulmuş fırsatlar gibidirler. Bu nedenle gerçekleşmesini istediğiniz hedefleriniz ya da niyetlerinizi bu zamanlarda belirlemeniz sizin adınıza doğru olacaktır.

Yay Burcunda Yeniay 2022

Yay burcunda yeniay 2022 bizlere bilgi enerjisi veriyor. 24 Kasım 2022 Perşembe gecesi 01:57’de gerçekleşecek olan Yeniay bizlere künt bir entelektüel olan Yay burcunun enerjisini yayıyor. Ve şu mesajı veriyor: “Akıllı ol ve niyetini gerçekleştirmek konusunda kendine güven.”

Yay Burcunda Yeniay 2022 Ne Zaman
Yay Burcunda Yeniay 2022

Bizler ise bunun tam aksine farklı alternatifler seçmeyi ve kendimize güvenmeyi reddederiz. Tam da bu zamanda kendi küllerinizden kaç kere doğduğunuzu hatırlayın. 1. derece Yay burcunda gerçekleşecek olan yeniay hepimizi harekete geçmeye davet ediyor ve bize liderlik şansı veriyor. Hiç birimizi bir süper kahraman, olduğumuz yerde bulmayacak emin olun.

Yay burcunda yeniay 2022 sırasında, düşünce gezegeni Merkür ile zevk gezegeni Venüs de kavuşum yapıyor. Bu süreçte kendinize şans vermenin eğlenceli taraflarını keşfedebilirsiniz. Böylece mutlu – şanssız bir yaklaşımın hayatınız için bulaşıcı ve çekici olduğunu görebilirsiniz. Bu süreçte etrafınızda sabrınızı sınamaya çalışan ve sizden nefret ettiğini düşündüğünüz insanlar çoğalacak. Aldırmayın.

Ay ve Merkür’ün konumu ise Yay burcunda oldukça garip. Dolayısı ile duygularınıza gülüp geçmemekle birlikte başkalarının duyguları hakkında da düşünmeden konuşmamaya özen gösterin. Yeniay aynı zamanda Jüpiter ile üçgen oluşturuyor. Bu durum iyihazcılığa neden olabileceği gibi kötülüklerin de hızla yayılmasını gündeme getirebilir.

Bu süreçte sözlerinize çok dikkat etmelisiniz. Düşüncelerinizin bir andasözlerinize; sözlerinizin ise gerçeğe dönüştüğünü görmek sonrasında sizi şaşırtabileceği gibi pişman da edebilir.

Yay Burcunda Yeniay 2022 Ne Zaman?

Yay burcunda yeniay 2022 ne zaman? Aslına bakarsanız bu sorunun yanıtı her ülke için farklılık göstermektedir. Ancak söz konusu Türkiye olduğunda Yay burcunda yeniay 2022 24 Kasım 2022 Perşembe gecesi 01:57’de gerçekleşecek diyebiliriz.

Fakat Yay burcunda yeniay 2022 ne zaman sorusuna yanıt verirken, bu gökyüzü olayının etkilerinin ne kadar süreceğini de göz önünde bulundurmamız gerekir. 1 – 2 gün öncesinden bizleri etkisi altına almaya başlayan yeni ay, sonrasında da en az 2 gün boyunca enerjisini üzerimizde yoğun olarak hissettirmektedir.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.