Koç Dolunayı 2023 Koç Dolunayı Etkileri Genel Olarak Neler?

Koç dolunayı 2023 yılında 29 Eylül’de gerçekleşecek. Yani sadece bir kaç günümüz kaldı. Daha çok Koç ve Terazi burcu konuları ile bağlantılı etkiler yaratacak olsa da diğer tüm dolunaylar gibi tüm burçları etkileyecek. Tüm MaviBoncuğum takipçisi astroloji takipçileri ise bu dolunaydan nasıl etkileneceklerini merak ediyorlar.

Bu aşamada, 29 Eylül 2023 Cuma günü yaşayacak olduğumuz Koç dolunayı 2023 etkileri ise şu temalarda gerçekleşecek diyebiliriz: Arınmak, bitirmek, netleşmek ve şifalanmak… Sitemiz içerisinde bu konuya ilişkin farklı paylaşımlarda da bulunduk. Bu paylaşımları aşağıdaki başlıklar arasında bulabilir ve ilginizi çekenleri tıklayarak gözden geçirebilirsiniz.

Koç Dolunayı etkileri
Dolunay deprem habercisi mi?
Dolunay etkisi nedir?
Dolunay ritüeli nasıl yapılır?
Dolunayda neler olacak?

Koç Dolunayı 2023

Koç dolunayı 2023, arınmak, bitirmek, netleşmek ve şifalanmak temaları ile gerçekleşecek. Ancak her ne kadar bu şekilde anlatmış da olsak konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak ve neler yaşayacağınızı öğrenmek isteyebilirsiniz. O halde hemen anlatmaya başlayalım.

Koç Dolunayı Etkileri
Koç Dolunayı 2023

Koç dolunayı 2023, 29 Eylül 2023 Cuma günü 12.57’de gerçekleşecek. Koç burcunda olacağı için hepimiz Koç burcu etkisi altına gireceğiz. Ne gibi etkilerden bahsettiğimizi daha detaylı anlamak için Koç burcunun özellikleri hakkında biraz bilgi sahibi olmayı deneyebilirsiniz.

Uzun zamandır yapmak istediğiniz ama cesaretinizi bir türlü toplayamadığınız bir konuda daha cesur olduğunuzu fark ederseniz şaşırmamalısınız. Risk almak bu dönemde hepimiz için daha kolay olacak. Ve bir yandan da potansiyelimizi ortaya koyabileceğiz. Ancak risk aldığınız konuların, aldığınız riske değeceğinden emin olmalısınız.

• Yapacağınız işlerde başarısız olma korkusu da hissedebilirsiniz. Hatta özgürlüğünüzün kısıtlanacağını da düşünebilirsiniz. Biraz önce de söylemiş olduğumuz gibi, bu duygulardan olumsuz etkilenmemek adına, dolunayın etkilerinin geçmesini beklemenizi öneriyoruz.

• Hayatınızda, çok hızlı geliştiğini düşündüğünüz bazı olaylarla karar verebilir; ani karar verme gereği hissedebilir; sabırsız olduğunuzu kendinizde gözlemleyebilirsiniz. Tam da bu noktada hırslarınıza da yenik düşebilirsiniz. Tüm bunları hissettiğinizde aklınıza: Acele işe şeytan karışır sözü gelsin. Sakin olmayı deneyin.

• Bazı hastalıklı ilişkiler, Koç dolunayı ile bitiş noktasına gelecek. Hatta bununla ilgili tartışmaların bile yapılabilmesi söz konusu olabilir. Sadece bu da değil, genel olarak ilişkilerde güç kontrolleri söz konusu olabilir ve egonuzla hareket etme eğilimi içerisine girebilirsiniz. Ben – biz kavgaları bu dönemde sıklıkla yaşanacak gibi görünüyor.

Koç Dolunayı Etkileri

Koç dolunayı etkileri hakkında bilgi verirken sağlıkla ilgili konuları da es geçmemeliyiz. Kendinizi gergin hissedebileceğiniz bu dönemde meditasyon yapabilir ya da kısa yürüyüşler yaparak rahatlama yolunu tercih edebilirsiniz. Baş ağrıları, migren atakları, ateşli hastalıklar ve kazalarla yaralanmalar konusunda da dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

Koç dolunayı etkileri, sizin bir Koç burcu gibi davranmanıza neden olabilir. Hem de onları bazen eleştiriyor bile olsanız. Ve Koç burcu gibi olmanın bazı olumsuz sonuçlarına da maruz kalabilirsiniz. Örneğin macerayı çok seven Koç burcu gibi maceraya atılabilirsiniz. Ve siz temkinli bir insan olduğunuz için herkes bu duruma şaşırabilir.

Hukuk, adalet gibi konuların da gündeme geleceği bu dönemde Terazi gibi de olaylardan etkilenebilirsiniz. Naif, hassas burçlar arasında yer alan Terazi burcu dengeyi ve adaleti sever. Dolayısı ile hakkınız olanı alabilir ya da hakkınız olmadan elde ettiğiniz bazı haklarınızdan feragat edebilirsiniz.

Koç dolunayı 2023 hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak adına sitemizi takip edebilir; astroloji sayfalarımız arasında gezinmeyi tercih edebilirsiniz.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.