Alerjik Nezle Tedavisi Ve Rhinolight Tedavisi

Alerjik nezle, günümüzde sık karşılaştığımız hapşırık, burun akıntısı, kaşıntı gibi şikayetlerin altında yatan asıl neden. Bahar aylarında olmamız dolayısı ile sık karşılaştığımız alerjik nezle, kimilerimizi tüm sene boyunca etkisi altına alıyor. Bu gibi durumlarda alerjik nezle tedavisi ilaç kullanımını gerektirebiliyor. Alerjik nezle tedavisi için ilaç kullanımını tercih etmeyenler ise, alerjik nezle tedavisinde, etkisini bir sene boyunca sürdüren Rhinolight’ten yararlanıyor. Rhinolight tedavisi ışık tedavisi olarak kısaca açıklanmakla birlikte, ağrısı yok, sızısı yok… Rhinolight tedavisi ile gerçekleştirilen alerjik nezle tedavisinde etkin çözüm bir sene boyunca geçerli oluyor… İşte bu yazımızda sizlere, alerjik nezle tedavisi, ve Rhinolight tedavisinden söz edeceğiz…

Alerjik nezle tedavisinde kullanılan Rhinolight tedavisi ile, tüm sene boyunca alerjik nezle tedavisi için ilaç kullanmak durumunda kalmıyorsunuz; akıntı, hapşırık, ya da kaşıntı gibi tüm problemleriniz, Rhinolight tedavisi ile, ya azaltılıyor; ya da tamamen ortadan kaldırılıyor. Rhinolight tedavisi, alerjik nezleyi bahar alerjisi olarak yaşayanlarda iki hafta boyunca, toplam altı seans ile uygulanıyor; bunun yanında rhinolight tedavisi, tüm sene boyunca alerjik nezle problemi yaşayanlarda bir ay boyunca, sekiz seans olarak uygulanıyor; ve rhinolight tedavisinde uygulanan seansların süresi de oldukça kısa sürmekte…

Rhinolight tedavisi ile gerçekleştirilen alerjik nezle tedavisinde, özel dalga boylarına sahip olan ışınların karışımından elde edilen ışık, burun deliklerine uygulanıyor; ve dokularda hiç bir zarara neden olmadığı gibi, rhinolight tedavisi sırasında, alerjik nezle problemi olan kişi herhangi bir ısı, ya da acıya maruz kalmadığı gibi, rhinolight tedavisinde uygulanan her bir seansın ortalama süresinin iki dakika ile üç dakika süreyle gerçekleştirildiğini de belirtmemiz gerekmektedir. Kalıcı olarak herhangi bir hasara neden olmamasından dolayı, rhinolight tedavisinin uzun süreli kullanımı, alerjik nezle problemi olanlar için söz konusu olabilmektedir.

Alerjik nezle tedavisinde kullanılan rhinolight tedavisi ile, histamin isimli, alerjik reaksiyonlara bağlı olarak gelişen maddelerin mukozada salgılanması engellenmektedir. Mast hücreleri, histamin üretimini gerçekleştirmektedir; bu nedenle, rhinolight tedavisi ile, mast hücrelerinin salgı yapma yeteneği kaybettirilmektedir.

Rhinolight tedavisi ile, burun mukozasında yer alan eozinıfil, ve T lenfosit isimli hücrelerin sayıca azaltılması durumunun da söz konusu olduğunu belirtmemiz gerekmektedir. Alerjik nezle olan kişilerin burun salgılarında bir takım maddelerde artış gözlenmektedir: bu maddelerin interlökin-5; ve ECP gibi maddeler olduğunu belirtebiliriz. Rhinolight tedavisi ile bu gibi maddelerin salgısında da azalmalar meydana gelmektedir.

Rhinolight tedavisinin uygulanmasının üç ya da dört seans sonrasında olumlu etkilerin görülmeye başlandığı belirtilmelidir.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.