Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.iyi kandiller
Sevgili Boğalar 06:45-23:41 saatleri arasında boşlukta olacak Ay etkisi altında, ekip halinde yapılan çalışmalarda endişe ve kuruntuların görülmesi doğaldır. Hassasiyet sonucu engellerin aşılması zorlaşabilir. Aslında buna yol açan nedenler başka yerlerde aranır. Oysaki boşluk etkisi altında yapılacak en doğru hareket işleri sakince beklemeye almaktır. Hani derler ya herşeyde bir hayır vardır ya, aynen öyle. Diğer yandan bu saatler arasında gerçekçi düşünmek neredeyse imkansızdır. Ancak sezgiler son derece yüksektir. İç sese kulak vermekte fayda vardır. Uyumsuzluktan mutlaka uzak durulmalı, yenilik anlamındaki uygulamalar önümüzdeki haftaya ertelenmelidir.
Saat 16:30 itibariyle Terazi burcunda ilerlemekte olan Mars ile Koç burcunda seyrini sürdüren Uranüs arasında karşıtlık meydana geleceğinden iş hayatınızın gündelik temposu içinde garip bir huzursuzluk ve beraberinde isyankarlık hali görülebilir. Bunun sıkıntıların nedeni, rekabet veya gizli bir düşmanlık olacağı gibi, boyun eğmenin ve mecburen susmanın getirdiği bir sinir boşalımı demek de olabilir. Doğal olarak sizi fiziksel ve bedensel anlamda zorlayabileceği açıktır. Elden geldiğince sakin olunmalıdır.23:41 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında sinirler iyice gerilebilir. En iyi çare ılık bir banyo almak ve dinlenmeye çekilmektir.
www.maviboncugum.com