Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.iyi kandiller
Arkadaşlar slm. Salı günü Doğan abi bana aynen şöyle bi mesaj attı hatta anlamakta zorlandım başta: Ebru gündeş(adana)abi orda...
Dediğim gibi başta anlamadım Doğan abinin radyosu açık benden Ebru'dan bi şarkı istiyor herhalde dedim
mesaj hakkım da yoktu cevap yazamadım. Ama sonra düşündüm ki konser gibi bişey vardır kesin deidm
Dün baktım Ebrunun şarkıları çalıyo
Kendi kendime dedim ki yine (sıcak arkadaşlar başımıza vurabiliyo biz Mersindeyiz kavruluyoruz ) Ben radyo yayını yapıyorum ama müziğin sesini bu kadar açmıyorum bunlar ne kadar çok açıyolar; ama ii dedim dinlettikleri Ebru sonuçta sorun yok
Aaaaaaa sonra bi aklıma geldi Dün adanadaydo neden bugün Mersinde olmasın Elimin altında internet var ama her zaman kullanmam gerektiği zamanlarda kullanmıyorum kahretsin
2 saat sonra aklıma geldi de bi bakiym dedim Danone festivali varmış peeeeeeh
Saat falan da yazmıyo. Apar topar yemek yedik ve gittik konsere. Bizim insanımız çok pislik olabiliyor yerine göre. Açık hava konseri herkes ayakta, çok kalabalık olmasa da baya insan vardı yinede (sanırım yeterince tanıtım yapılmamış ben bile duymadığıma göre) İnsanlar zaten dipdibe Manyağın biri benim çantamdan rahatsızolmuş; dedim eğer burda kalırsak kavga çıkacak,çünkü Ebru bence insanlara haksızlık yaptı saatinden geç çıktı tansiyonlar yükselmeye başladı.
Gittik kenarda bi yerde oturmaya başladık ses zaten süper geliyor harika bir sistem kurulmuştu.
Ebru geldi sahneye yuhlamalar eşliğinde çıktı (ki bunu sevmedim çıkacaksan verdiğin saatte çık dimi ne gereği var içerde tantuni yiyip yuhlanmayı bekliyosun) Dedik ki şöyle kenardan izleyelim İyiki de o kalabalığın arasından çıkmışız olduğumuz yerden en öndeymişiz gibi izledik; derler ya herşeyde bi hayır vardır
Ses süper,Ebru gerçektende insanları eğlendirmeyi biliyor,insanlarla bütünleşmeyi de biliyor... Tek kelimeyle harikaydı. Açık hava olmasına rağmen insan nefesleri birbirine kaıştı çok sıcak oldu; benim tansiyonum biraz düştü sanırım, ayakta durmaktan ayaklarım belim de ağrıdı, bağıra bağıra şarkı söylemekten sesim de kısıldı.. Ama....
Değil onlar; 2gün hasta bile yatsam Ebruya deyerdi....
Küçük de bi not düşiym size: Ebrunun şarkılarının süper olduğunu zaten biliyoruz ama hiç o kadar yüksek sesle dinlememiş ve o kadar yüksek sesle söylememiştim bende içimdekileri sanki bağıra bağıra söylemiş gibi oldum birilerine ohhhh olsun Ama artık sesim baya bi kısık E ne demişler: etme bulma dünyası Gerçekten stres atıyo insan tavsiye ederim
Ayrıca birsürü resim çektim video aldım ve en önemlisi: ses kaydı aldım ki konseri size dinletecektim yayında ama ben okadar yakındaydım ki ses çok fena patlamış. Bu zevki doğan abi ve ben yaşadık siz de kıskanmakla kalın artıkın
Düzenleyen Almina Düzenleme Tarihi: 29-07-2010 07:30
www.maviboncugum.com