Ana Menü
· Ana Sayfa
· Sohbet
· istek Hattı
· Forum
· İnternet Hizmetlerimiz
· Şiirleriniz
· İddaa Tahminleri
· Sizin Sesiniz
· Haberler
· Resim Galerisi
· Download
· Dost Sitelerimiz
· İletişim
· Arama
· Sıkça Sorulan Sorular
-MaviBoncugum Astroloji
· Koç Özellikleri
· Boğa Özellikleri
· İkizler Özellikleri
· Yengeç Özellikleri
· Aslan Özellikleri
· Başak Özellikleri
· Terazi Özellikleri
· Akrep Özellikleri
· Yay Özellikleri
· Oğlak Özellikleri
· Kova Özellikleri
· Balık Özellikleri
-MaviBoncugum Extra
· İl Plaka Kodları
· İl Telefon Kodları
· Ülke Telefon Kodları
· Gerekli Acil Numaralar
Günlük Burç Yorumları

Kısa Mesajlar
Mesaj göndermeniz için üye girişi yapmış olmanız gerekmektedir.

09/09/2010 00:30
Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

08/09/2010 23:08
Bayraminiz bayram tadinda gecsin Grin

08/09/2010 16:55
*siz ve aileniz huzur dolu dolu bayramlar yasamanız dileklerimle iyi bayramlar...*

05/09/2010 22:44
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.iyi kandiller

05/09/2010 17:01
YANLIZ KOCA KAFALI OLMUYCAK EVİ OLUCAKK YATI KATI OLUCAK DİŞLERİ SARI OLMUYCAK

05/09/2010 16:59
KOCA ARIYORUM

05/09/2010 16:26
tüm arkadaşalrımın KADİR gecesi mübarel olsun

05/09/2010 15:38
*butun can ınsanların kadır gecesı mubarek olsun*

04/09/2010 17:05
(duvar yazısı)Aşen gruda Fatma yasmı?

04/09/2010 17:03
*Hakları ellerınden alınan Gencler,onların yerrıne daha gızlı ve tehlıkelısını yaratırlar.

İddaa Tahmini
Almina
» 04-09-2010
BlueMan
» Cumartesi Bankoları
BlueMan
» BasketboL :
Almina
» 01-09-2010 kuponu
BlueMan
» Çarşamba Bankoları
BlueMan
» 2. Kuponum bakma...
Almina
» 29-08-2010 Maçlar
BlueMan
» Kesin + Garanti ...
Almina
» 28-08-2010 Maçları
Almina
» 14-03-2010
Başlığı Görüntüle
MaviBoncugum.Com :: Boncuk Üyeler :: Serbest Kürsü
 Başlığı Yazdır
ÜYELERİMİZ TARTIŞIYOR....
Umut
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 03-08-2009 11:10
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 24.07.09

Selam arkadaşlar bu bölüme herkes kendi yorumunu yazarsa sevinirim...
Sizce; Kaçan Kovalanır mı?, Çok Naz Aşık mı usandırır yada Çok Naz Aşkı mı Körertir????
Değerli yorumlarınızı bekliyorum...

MaSKe
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 03-08-2009 11:17
Acemi Üye

Katılım Tarihi: 25.07.09

sevgili kardesim ask denen seyin olmazsa olmazidir kacan kovalanir kurali ask zaten iki kisi arasinda bi kisilik savasidir biri digerine göre daima dominanttir digeri ise bu baskin karakterin istemedende olsa yörüngesine girer gelelim ikinci soruna fazla naz asik usandirirmi eger karsidaki kisilik cok silik bi yapiya sahip degilse birazcik kisilik sahibiyse bardagi biyerden sonra tasacaktir benim yorumum bu ikisine de evet yani

Almina
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 03-08-2009 11:32
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Malesef ki kaçan kovalanır ama mantık bu olmamalıdır ...BENİ İSTEMEYENİ BEN HİÇ İSTEMEM olmalıdır refik abinin dediği gibi birazcık kişilikliyse insan.
fazla naz aşık usandırırmı tabiki usandırır ama karşıdaki kişinin naz mı yaptığı yoksa gerçek duygularınımı yansıttığı önemli

www.maviboncugum.com

www.maviboncugum.com
Umut
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 03-08-2009 11:54
Kullanıcı Avatarı

Üye

Burdaki fazla naz' daki kastımız ''istemem yan cebime koy'' mantığı.WinkYani eğerki davranışları naz değilde gerçek duygularıysa zaten o paylaşımdan bahsedilemez yada burda bahsettiğin belkide gerçek duygularıdır diye adlandırdığın kişi henüz bu ilişkinin içinde olup olmadığına karar verememiş demektir.Konu aşk ve naz olduğuna göre o insan bu ilişkinin içinde ya zaten yok, yada olmamalıdır. Dolayısıyla naz ile ilgili cevabını geçersiz kılıyorum canımSmile
çünkü konuya ters düştüWink
Düzenleyen Umut Düzenleme Tarihi: 03-08-2009 12:07

ecem
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 03-08-2009 12:17
Kullanıcı Avatarı

Üye

AŞK DA MANTIK İŞLEMIYO BENCE ..KACAN KOVALANIYO..FAZLA NAZDA HİÇ CEKEMEM.DE GET DERİM Pfft

Almina
#6 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 03-08-2009 12:38
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

[b]Umut tarafından yazılan metin:
Burdaki fazla naz' daki kastımız ''istemem yan cebime koy'' mantığı.WinkYani eğerki davranışları naz değilde gerçek duygularıysa zaten o paylaşımdan bahsedilemez yada burda bahsettiğin belkide gerçek duygularıdır diye adlandırdığın kişi henüz bu ilişkinin içinde olup olmadığına karar verememiş demektir.Konu aşk ve naz olduğuna göre o insan bu ilişkinin içinde ya zaten yok, yada olmamalıdır. Dolayısıyla naz ile ilgili cevabını geçersiz kılıyorum canımSmile
çünkü konuya ters düştüWink

Umut yarım saat önce sohbette: konuya yorumumu en son yapıcam; konuyu açan kişi olduğum için demişti ama Smile görüyorum ki en son değilsin canım Pfft
hm naz ve ilişkininiçinde olmak kavramlarına gelince: sanırım naz konusu kişiden kişiye değşşebiliyor. mesela ben bişey için naz yaparsam içine şımarıklık ve gülücük falan da eklerim naz olduğu belli olur. ama bişeyi istemiyosam bunu ciddi bir şekilde söylerim ve bunun adı bende naz değildir.
haftasonu oyun oynamak istemiyosam örneğin: istemiyorum derim. ve karşımdaki kişi beni zorlayarak oyun oynamaya ikna ederse; bu nazlandım ve sonunda oyunu oynadım mantığı değildir,bu bişeyi istemeden yapmaktır; ısrarla yani. ve ısrarı da hiç sevmem Smile.
az önceki cevabım hala geçerliSmile[/b]
www.maviboncugum.com

www.maviboncugum.com
Umut
#7 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 03-08-2009 12:41
Kullanıcı Avatarı

Üye

konu aşk canım oyun oynamak yada başka bişey değil. Smile Ayrıca ben senin yazdığına cvp yazdım kendi yorumumu en son tyapacam dedim, hiç yazmayacam demedimGrinGrinGrin

Almina
#8 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 03-08-2009 12:43
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

konu aşk canım oyun oynamak yada başka bişey değil. Smile Ayrıca ben senin yazdığına cvp yazdım kendi yorumumu en son tyapacam dedim, hiç yazmayacam demedimGrinGrinGrin

yanlış kişiyle uğraşıyosun Smile burda herkes lafı nasıl ustaca değişştirmeye çalıştığını ve aslında başaramadığını anlar: seni tanırlarrGrin ama bunun için de tanışma kaynaşma bölümü var ya :Ç)SmileSmile[/b]
www.maviboncugum.com

www.maviboncugum.com
Umut
#9 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 03-08-2009 12:46
Kullanıcı Avatarı

Üye

bence yanlış kişiyle eşik atıyorsun. tavsiyem konuyu baştan okuman olur canımGrinGrinGrin

KONU: Sizce; Kaçan Kovalanır mı?, Çok Naz Aşık mı usandırır yada Çok Naz Aşkı mı Körertir????
Düzenleyen Umut Düzenleme Tarihi: 03-08-2009 12:49

Almina
#10 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 03-08-2009 12:55
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

bence yanlış kişiyle eşik atıyorsun. tavsiyem konuyu baştan okuman olur canımGrinGrinGrin

KONU: Sizce; Kaçan Kovalanır mı?, Çok Naz Aşık mı usandırır yada Çok Naz Aşkı mı Körertir????

Hııı körertmez de belki köreltir onu bilemem Smile[/b]
www.maviboncugum.com

www.maviboncugum.com
monster_MOOSE
#11 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 03-08-2009 16:29
Acemi Üye

Katılım Tarihi: 29.07.09

Arkadaşlar konuyu herkes kendince yorumlamış bu güzel bi durum bide ben el atayım dedim...bence aşkta kaçan kovalanıyor ama bu durum yanlış çünki kaçanın neden kaçtığı bilinmelidir kovalayanda kendine bazı soruları sormalıdır.fazla naz aşık usandırır tabi naz mı? yapılıyor yoksa kişi kendi duygularınımı yansıtıyor o bilinmelidir.çok naz aşkı körertir tabi ama daha öncede söylediğim gibi eğerki naz yapanın amacı aslında duygularını açıklamaksa naz adını vermekte iyi olmaz ve öylesi durumlarda ısrar etmek herzaman karşıdaki insanı yorar....biraz uzun oldu biliyorum...kısacası kaçanı kovalamamalı sizi seviyorsa zaten kaçan geri gelir...naz olayına farklı yönden bakın...eğerki aşkının körermesini istemiyorsanız fazla naz yapmayın...naz yapılıyorsa aklınızdaki soruları karşınızdakine sorun cvpalardan ne yapmak isityorsa anlarsınız...
Pfft

monster_MOOSE
#12 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 03-08-2009 16:36
Acemi Üye

Katılım Tarihi: 29.07.09

Aşkta hep sorular olmalı,sorular insanların kişiliklerini açan bi anahtardır...sorun öğrenin sormazsanız insanların karşısındaki kişilere anlatmaya çalıştığı duygularını naz diye yorumlamaları saçma olur...
Pfft

Umut
#13 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 04-08-2009 14:02
Kullanıcı Avatarı

Üye

AŞK; duyusal dünyanın en güzel olgusu olan ve adına sevgi denen olguyu, aynı duyguları paylaşarak, yanyana- omuz omuza ve en yoğun şekliyle yaşamak, karşındakini koşulsuz kuralsız ve olduğu gibi sevmek, tümden inanmak , tek benlik tek vücut olmaktır... Bunları yaparken olmazsa olmaz kuralsa güvendir...Ama ne yazık ki zamanımızda aşk seni seveni, seni sevdiği kadar yada seni sevdiği için sevmek şekline bürünmüş ve çoğu zaman duyusal sevişmek yerine savaşmak şekline bürünmüştür... Gerçek aşkta birçoğumuzun buradada belirttiği gibi naz'a yer olmaz yada ne kaçanı nede kovalayanı olmaz çünkü amaç ulaşmaktır. Hedefin ulaşmak olduğu yolda kimse aksi yöne koşmaz yada koşmamalıdır...Kısacası AŞK İKİ KİŞİLİKTİR...İki farklı bedenin tek gömleğe sığdığı yer olmalıdır..
Bunlar olması gerekenlerin bir kısmı tabi... Yoksa Aşkın tarifsiz ve sonsuz olduğunu çünkü özlemlerin, hasretlerin en büyüğünü ve bu anlamda sonsuzluğu çağrıştırdığını söylemeye gerek yok sanırım...
Ama günümüzde her şeyin değiştiği gibi ne yazık ki aşk kavramı da daha doğrusu aşk kavramından beklenti de , anlayış da değişmiştir...
Ve Refik ağabeymizin de dediği gibi ne yazık ki günümüzdeki aşklarda kaçan kovalanır mantığı olmazsa olmaz bir kural haline gelmiştir. Oysa mademki bu yol mutluluk yolu o zaman kaçana da kovalayana da gerek olmamalı dimi?...
Çünkü kaçan varsa zaten yaşanan duygu aşk değildir. Bu durumda paylaşılan duygunun adı her ne olursa olsun (ki söylediğim sebeple adına aşk diyemiyorum) bir süre sonra kaçan kaçabileceğine olan inancından kaçmaya başladığında kovalayanı pes ettirir ve kovalayansa kovalamaktan vazgeçer ki doğrusu zaten kovalamamasıdır daSmile Yok eğer ( Almiş'in de belirttiği gibi) naz değil belki de gerçek duyguysa daha önce de belirttiğim gibi zaten ortada aşk adına bir paylaşım yoktur, sadece var olduğu sanılmış adına da aşk denen bir hevesten ibarettir. Öyle ya biz insanlar birçok şeye hevesleniriz ama ulaştığımıza, elde ettiğimize inandığımızda artık eskisi gibi cazip gelmediğinden sıkılmaya başlarız ve sudan bahaneler üretilmeye başlanır...Çok naz Aşık usandırır mı ; Belirtmeye çalıştığım hususlar doğrultusunda paylaşılan duygudaki ikinci kişiyi elbette ki bir noktadan sonra artık usandırır... Aşkı köreltir mi? : Körelecek aşk olmadığına göre Aşk'ı değil de paylaşılan duygunun (adı her neyse ) köreltip sonun başlangıcı olur..
Bu konuda yazılacak çok şey var elbette çünkü hepimiz paylaşıma kendi çerçevemizden baktığımızdan farklı düşüncelerin, seslerin çıkması da gayet doğaldır derim... Bu benim çerçevemdi ,hemfikir olup olmamakta elbette ki sizin takdiriniz Smile, saygılar....

Düzenleyen Umut Düzenleme Tarihi: 04-08-2009 14:06

simarik58
#14 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05-08-2009 08:20
Acemi Üye

Katılım Tarihi: 26.07.09

ASKDA KACAN KOVALANIRR DOGRUDA KOVALADIGINDA YOLDA BASKA BIRISI KARSINA CIKARSA O ZAMAN NE HALT ETCEN:SGrin

ecem
#15 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06-08-2009 16:39
Kullanıcı Avatarı

Üye

BENCE NAZDA YAPMASINI BİLİYOSAN YAP YOKSA YAPMA AKSİ TAKDİRDE ELİNDEKİDE UCARGrin

Umut
#16 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 12-08-2009 11:32
Kullanıcı Avatarı

Üye

''OLMAK YADA OLMAMAK, ASIL MESELE BU'' demişya hamlet, boşunada dememiş benceGrin Mesele; kişinin gerçekten olmayı nekadar istediğine bağlı.Ne istediğinden emin ise vede istiyorsa paylaşımı, o paylaşımın kaçanıda kovalayanıda olmaz. Çünkü bir süre sonra kovalayan kaçana yolun açık olsun der)Smile
Düzenleyen Umut Düzenleme Tarihi: 12-08-2009 11:35

pys60
#17 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 12-08-2009 15:07
Acemi Üye

Katılım Tarihi: 25.07.09

bana göre her şeyin bir dozu var hepsi bir yere kadar güzel ama ondan sonrasına katlanamam kimse benden değerli değil Grin
sonra atarım şimdi antlaşmayı okuyorum .... Grin

www.python-s60.com
aybike
#18 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 12-08-2009 16:09
Üye

Katılım Tarihi: 10.08.09

Bizim burlarda da bu deyim vardır.Kaçarsan kovalar kovalarsan kaçar bu bi gerçekdir.Çok naz aşık usandırı tabiii yerine göreee çekilmez neyse odur açık vede net olucan bence nacizane fikrim.Sad

maviboncuğum.com
imkansiz
#19 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 01-01-2010 18:25
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 12.10.09

naz ederken naz etmeyi unutup gerçekden istememiyormuşa dönebiliyor. yani şaka birden gerçek olması gibi. bazen şaka yaparken gerçek ararız. naz ederken karşıdaki kişinin nabzını ölçeriz. nabız istediğimiz gibi atmazsa onu gerçeye çeviririz. aslında istdiğimiz ilgidir.
BEN YAŞAMAYA HEP TERS ADIMLARLA BAŞLADIM BUNDAN DOLAYI İNSANLARA TERS GELİRİM
HEPTE ALAKASI OLMAYAN DÜŞLERLE YAŞARIM HİÇ KİMSEDEN YARDIM DİLEMEM MAHKUMİYETİ
DEĞİL ÖZGÜRLÜGÜ SEVERİM EMRETMEKTEN DEĞİL RİCA ETMEKTEN HOŞLANIRIM HER TÜRLÜ HİLEYİ
BİLİRİM AMA DÜRÜSTLÜGE ÖNEM VERİRİM İNSANLARIN TİPİNE YADA ENDAMINA DEĞİL YÜREKLERİNE
DEGER VERİRİM BENİM DOSTLUGUMU YÜREKLİLER BİLİR YÜREKLİ OLDUGUN ZAMAN BEN PAZARLIK DEĞİL
MEZARLIK DOSTUYUM...!!!

Atlanilacak Forum:
Bu Başlığı Paylaş
Share
URL:
BBcode:
HTML:
Üye Girişi
Kullanıcı Adı

Parola

Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Çevrimiçi Kullanıcılar
· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 12

· Çevrimiçi Üyeler: 1
uzmanx34

· Toplam Üye Sayısı: 243
· En Yeni Üye: yabangulu
Sitedekiler
 uzmanx34
 memphis3575
 Almina
 ecem
 Mendieta
 serkanss
 boncuk
 tehlike
 YesiLKartaL
 muhtar_emmi
Dinleme Yöntemleri
Flash Saat
Anket
Referandumda Oyunuz Ne Olacak?

Evet
Evet
40% [2 Oy]

Hayır
Hayır
40% [2 Oy]

Çekimser
Çekimser
20% [1 Oy]

Oy: 5
Oy vermek için üye girişi yapmış olmanız gerekmektedir.
Başlama Tarihi: 02/09/2010 20:03

Anket Arşivi
Şiirler
» siir NEYIN KORKUSU
Aylin
» düsünmek
Aylin
» Suskunlugum
hakan
» SEVME ARKADAŞ
hakan
» BENİ ANLARSIN